Animezup - forum manga si anime

Full Version: top 5 D.A.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
n-am mai vazut un topic de genu ..*in caz ca exista deja unul acesta va fi inchis*
hmm.. sa vedem..

1.Samurai jack /C.N - pt ca imi place subiectul si actiunea deso grafica e... e.. grandioasa :-&
[Image: samurai_jack_colored.jpg]
2. Powerpuff girls/CN- pt k e fain 001_tongue

3.Tabara lui Lazlo/CN- sooper funny
[Image: camp-lazlo.jpg]
4.The Last unicorn/disney - un super d.a 8

5.Polar Express- foarte interesant O.O l-am vazut de vreo 20 de ori 88
[Image: the_polar_express.jpg]
Pai da..... interesant topic .... deci sa fedem...

1. Gemeni Cramp (sper ca asa se scrie)
2. Ed, Edd si eddy (sper ca asa se scrie)
3. Dexter
4.Tabara lui Lazlo
5.Polar Express
1. X Men -Evolution -> pur si simplu il IUBESC. Imi amintesc cum stateam mai demult si abia asteptam sa vina seara sa ma uit. O actiune originala, si cel mai mult imi palce puterea lui Kitty, care poate trece prin lucruri 001_tongue. Vi-l....recoman ^^"" :6: .
2. In primul si in primul rand W.I.T.C.H -> imi palc foarte mult puterile lor, cum se cearta si se impaca 001_tongue, cum colaboreaza pentru distrugerea lui Phobos, eu un desen dragut ^^.
3. totally spies, they are sooo great, misiuni interesante, melodii interesante, modul in care ascund de ceilalti faptul ca sunt spioane e interesant, au dusmai pe masura. Atata doar ca Clover e cam ^^""""....obsedata de cumparaturi ^^".
4. Dexter -> e chiar foarte amuzant, saracul tocilar 21.
5.copii de la 402 -> nu conteaza ca grafica e proasta, chiar sunt foarte comici ^__^
Sa ma gandesc..
1)Copii de la 402>omg...yo intodeauna rad de mi se face rau cand ma uit la acest desen.totul e amuzant...de la moaca lu Jessye pana la comentarie lu Nancy21
2)Tom & Jerrye>desenul copilariei mele..am crescut vizionand aventurile celor doi.Tom e absolut bestial21
3)Scooby Doo>intodeauna mi-a placut acest desen.Scooby si shaghy fac toata atmosfera
3)W.I.T.C.H>un desen destul de captivant.Prima oara m-a plictisit...insa pe parcurs..am inceput sa il indragesc.
4)Ed,Edd & Eddy>doamne ce mai rad la desenu asta.Ed e un adevarat "geniu" cand vine vorba sa faca bani
5)Toate celelalte care imi plac.
1) Life with Louie
Cel mai funny desen din lume...Andy este tatal ' perfect ' 21...Louie este copilul american plin de fast food in el....desen mai tare nu se poate 001_tongue .

2. Dexter's Laboratory
Un copil geniu cu o sora proasta...e destul de zis...

3.Tom & Jerry
Un clasic , nu exista om care sa nu le fi vazut macar odata...

4.Copii de la 402
qoute to love_yuki_eiri

5. Billy & Mandy
nu prea stiu ce sa zic despre acest desen -_-
Poate doar ca Grim e prea tare 24)
1)Naruto-best anime created
2)Life with Louie-mortal
3)Ed Edd 'n Eddy-super
4)Galactik Football-imi place fotbalul nu de alta
5)Kids From 402
1. Life with Louie ...
E cel mai tare desen ever ... Acu mi'am scos niste episoade dp net si rad de ma prapadesc cand le vad .. THoamne cat de "perfect" e fostul veteran de razboi ... Si saracu' Louie e descriminat intodeauna ...
2. Totally Spies
Sunt chiar dragutze, mai ales Alex ... Imi plaaaac la nebunie, mai ales cand se cearta cu Mandy ... Thoamne is fenomenale ..
3.Kids From 402 - Sunt chiar amuzanti... Eu noaptea rad de nu mai pot[cam atunci ii difuzeaza] Da' ma enerveaza Polly la nebunie... Uneori, cand sunt satula de incercarile ei de a dispera lumea cu LITHUANIA imi vine sa sar prin TV sa o omor !!!
4.W.I.T.C.H - Super tari ... Si Kaleb e super dulce... Totusi brasca aia mica prea pute ... Sad E super bine gandita povestea si ideea desenului... Si imi plaaacee 8
5.Gemeni Cramp - Chiar ca sunt amuzanti si ashtea ... Saracu' Lucian cate pateste numai din cauza lui coloratu' ala de frac'su ... Sad
Let's see : 1. Scooby Do ( Where Are You ) 21 deci ce pot sa zik ca am vazut serile de la cap la coada de 10 ori de cand ma stiu nu cred ca este vrun episod care sa nu il fi vazut chiar si acealea speciale Smile + Shaghi & Scooby fac echipa .
2. Tom & Jerry
Sunt super am vazut apropximativ toate daca nu toate Smile + cele speciale de sarbatori sau altele . Ce pot sa spun sunt niste desene clasice care au facut istorie .
3. Liga Dreptati sunt super tari grafica mai buna , story 10 + , Flash e preferatul meu Smile el este cel care salveaza in ultima batalie lumea Smile .
4. Laboratorul lui Dexter , un desen animat despre viata unui baietel de aproape 8 ani, mic de statura si miop, dar geniu.
5. X-Men Evolution sunt super Spike imi placea cel mai mult ca baiat si ca fata Katy
1.Mulan I si II-mai ales partea I am vazut-o de 30 de ori
2.Anastasia- la fel ca si cel de dinainte, l-am vazut de foarte multe ori
3.Pisicile Aristocrate- un desen anima adorabil
4.Spirit: Stallion of the Cimarron-despre viata unui cal; este super
5.Brother Bear
6.Bambi
7.Lion King
8.The Little Mermaid
9.Beauty and the Beast
10.Fiding Nemo-a fost amuzant
Si altele cum ar fi:„Ratatouille”, „The Incredibles”, „Cars”...etc...
Scuze...am scris mai multe decat trebuia, dar nu m-am putut abtine.
1.Tom&Jerry: e un desen grozav poate m ult mai bun decat unele anime-uri din zilele noastre ( aici referindu-ma la perioada in acre a fost facut Tom& Jerry undeva prin ani `50-`60)
2.Laboratoru lui Dexter: e very funny...iar DeeDee e cam aiurita
3.Scooby Doo: the dog is very cute ~
4.Gemeni Cramp: e un desen destul de bun chiar daca grafica e varza
5.Ed, Edd & Eddy ( cred ca asa se scrie...daca nu corectait-ma va rog): e destul de funny
Reference URL's