Zero Online este un future RPG in care esti un pilot de robot ( iti alegi tu ce fel de robot ) care trebuie sa apere lumea de roboti extraterestrii.
Robotii sunt de doua feluri :
1. Melee - se foloseste de lupta directa ( arme : sabie si scut , sulite , lance, etc.)
2. Ranged - se foloseste de atac de la distanta ( arme : Shotgun, Rfile, Machine Gun , Frostgun si Flamegun )
Vi-l recomand cu toata caldura !!!!
Astept pareri despre acest joc
P.S : Cei care doresc sa descarce jocul sa-mi dea un PM

o...k...
sa-mi spun si eu parerea despre acest joc
La inceput ma gandeam ca este un

, dar dupa ce mam uitat cum se joaca , am observat ca are acelasi gameplay precum conquer si mmorpg-urile astea aparute ca numai americanii ce sa faca

Si inca ceva , varianta jocului de acum este inca in testare ( beta

) , asa ca o sa dau un edit cand este finish si cand o sa mai deschid eu sa joc Zero adica la ehem..vorba strict romaneasca la Pastele Cailor

P.S. MMORPG- massively multiplayer online si am uitat ce inseamna rpg
deci astea sunt mmorpg
nu rpg care inseamna ca au doar single player

Okay, deci daca eram mod dadeam un simplu edit... asa, tre' sa fac nitel spam... sorry...
rpg= role playing game(s). se confunda cu mmorg destul de des, pentru ca au cam acelasi principiu:fiecare jucator isi face personajul sau pe care il dezvolta si cu ajutorul caruia interactioneaza si cu alti jucatori
MMORG e si MonsterWorld din care stiu eu...
dar hai sa fiu si ontopic putin: doar doua feluri de personaje? Kind'a sucks, man... ar trebui sa bage si Support si inca ceva... macar patru categorii...
Da sa imi dau si eu cu parerea . Deci e clar ca daca e on-line jocul si ai un sg caracter este un joc MMORPG , sincer eu unul nu l-am jucat si nu ma fascineaza , am vazut videouri pe youtube si nu pare cine stie ce sincer , dupa mine eu l-as nota cu nota 5

..