Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Zero Online
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Zero Online este un future RPG in care esti un pilot de robot ( iti alegi tu ce fel de robot ) care trebuie sa apere lumea de roboti extraterestrii.

Robotii sunt de doua feluri :

1. Melee - se foloseste de lupta directa ( arme : sabie si scut , sulite , lance, etc.)

2. Ranged - se foloseste de atac de la distanta ( arme : Shotgun, Rfile, Machine Gun , Frostgun si Flamegun )

Vi-l recomand cu toata caldura !!!!

Astept pareri despre acest joc 4

P.S : Cei care doresc sa descarce jocul sa-mi dea un PM Smile
o...k...
sa-mi spun si eu parerea despre acest joc
La inceput ma gandeam ca este un 43 , dar dupa ce mam uitat cum se joaca , am observat ca are acelasi gameplay precum conquer si mmorpg-urile astea aparute ca numai americanii ce sa faca 46
Si inca ceva , varianta jocului de acum este inca in testare ( beta 21 ) , asa ca o sa dau un edit cand este finish si cand o sa mai deschid eu sa joc Zero adica la ehem..vorba strict romaneasca la Pastele Cailor 001_tongue
P.S. MMORPG- massively multiplayer online si am uitat ce inseamna rpg
deci astea sunt mmorpg 001_tongue
nu rpg care inseamna ca au doar single player 001_tongue
Okay, deci daca eram mod dadeam un simplu edit... asa, tre' sa fac nitel spam... sorry...

rpg= role playing game(s). se confunda cu mmorg destul de des, pentru ca au cam acelasi principiu:fiecare jucator isi face personajul sau pe care il dezvolta si cu ajutorul caruia interactioneaza si cu alti jucatori

MMORG e si MonsterWorld din care stiu eu...

dar hai sa fiu si ontopic putin: doar doua feluri de personaje? Kind'a sucks, man... ar trebui sa bage si Support si inca ceva... macar patru categorii...
Da sa imi dau si eu cu parerea . Deci e clar ca daca e on-line jocul si ai un sg caracter este un joc MMORPG , sincer eu unul nu l-am jucat si nu ma fascineaza , am vazut videouri pe youtube si nu pare cine stie ce sincer , dupa mine eu l-as nota cu nota 5 4 ..
URL de referinta