Daca ploua....ei bine,am aruncat o privire pe geam si raspunsul meu este negativ.A plouat in cursul zilei..insa acum s-a oprit.
Next:Iti place la mare?
Normal ca imi palce, mai ales daca caldura este moderata, si apa are temperatura potrivita, si daca ploaia se exista negativ >.>...
Iti palce la munte?
E bine la munte in perioada asta..;) Nici prea cald.nici prea rece!
Duh ... Not really

N-am mai gasit nimic interesant ...
Doar seara la filme, dar nici atunci
Q: Iti ajunge o paine pe zi?
[LOOOL

nu ma omoriti

]
[Nu am inspiratie O.o]
acolo unde ai scris N-AM n vine de la nu intr-un fel. dar hay sa nu o pun ca sa nu ziceti cas rea
imi ajunge o paine pentru o luna mai ales ca paine face parte din alimentatia mea negativa care o folosesc foarte rar.
ai vazut vreun doujinshi?(park asa se scria)
O.o
Milioane

De fapt, am vazut multe ...
La Naruto, DN, YYh ...
Concluzia: Normal!
Q: Ai citit vreun fan-fiction ...

Hentai? xD [si Flaw, da, aveai dreptate O.o]
[inca ai xD Perversii din ziua de azi

]
ficuri am citit desigur destul de multe dar hentai....>.< n`am citit si nici nu cred ca o sa-mi placa ;)
Q:iti plac bananele

....(asta mi-a venit in minte

)
off: nu am -- prescurtare: n-am, u-ul dispare pentru a putea spune intr-un singur cuvant.
on: le ador, sunt foarte bune. Pacat ca e indicat sa mananci doar una pe zi...

Iti palce spatiul cosmic?
Probabil daca as putea calatorii in spatiul cosmic mi-ar placea, dar nestiind ce se afla pe-acolo si lenea fiind prea mare pentru a ma uita la documentare sau ce sunt alea cu spatiu`...deci raspunsul meu este negativ nereusind sa gasesc un motiv destul de bun...spatiul cosmic mi se pare interesant daca stai mai mult sa te gandesti.
Next: Ti-ar placea daca pers din anime-uri ar fii reale?(Cu ce pers ai vrea sa fii?->asta vroiam sa o pun prima da` era prea

...ca sa-mi raspund singura...yuki eiri...sorry de off!

)