Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Evita cuvantul DA sau NU :P:P:P
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
i like hugs but......but too many make me sick.so......1 for a day its enoght for me .:6:.and your style its a little sweet like a candy.21 u wand hugs in very minute :6:

next:iti plac versurile de la piesa MAXIMUM THE HORMONe-wats up people?
Oleaca, nu e ceva neaparat special
Crezi in tempieri?
ai folosit cuvantul NU dice intrebarea mea ramane valabila

next:iti plac versurile de la piesa MAXIMUM THE HORMONe-wats up people?
O///O why wouldn't I? Si-mi place la sfarsit cand tuseste 24 E criminal >.< Oricum, versurile sunt ... >.> [m-am invatat cu ele 19] oarecum "dure" pentru cineva invatat cu ... Lemme think ... Crazy Frog 24

Q: De ce de fiecare data ii prinzi pe aia care nu raspund corect la intrebarile tale? 21 [btw, am voie cu "nu" la intrebare, ne? :5:]
probabil pentru ca esti perspicace >.< practic vorbind, oricine este dotat cu capacitatea de a-si da seama de raspunsurile corecte sau cele gresite

next:
Iubesti? 21

nuj cum sa zik dar ai folosit da aici (cu capacitatea de a-si da) nus sigura daca se pune ca nu are sensul de afirmativ ci de aoferii asa ca iti raspund la intrebare
poi toti iubim desi iubirea ar insemna un sentiment foarte puternik pentru cineva.cred ca imi iubesc parintii,rudele,si cei apropiati001_tongue

te inspaimanta papusile de portelan?
Nici vorba.Sunt doar niste papusi.

Iti place sa te uiti pe Jetix?
acest post de televiziune este unul neinteresant... doar cateva desene imi plac... dar in rest ma uit foarte rar...

Iti place ciocolata?
Acest lucru dulce este foarte bun , mai ales acum , cand imi e un somn si nu am nici macar cola 20
Q: Mananci de dimineata ?
Asa obisnuiesc de cativa anisori cand m-a adus mama pe lume... Smile

Ploua afara?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
URL de referinta