mie frica cateodata si cand ma urc in picioare pe masa ...

... mie frica doar atunci cand sunt prea calma

... dar cand ma apuca nebunealaaa ... atunci mai conteaza ca e sus? LOLA! <crazy mee>
Next: Iti place sa te uiti la un film pe care l-ai mai vazut? <<don't shoot me X_x i have nooo ideeaaasss>>
Cu siguranta

Imi face chiar mare placere sa ma uit la un film pe care l-am mai vazut

Prima oara cand te uiti la un film e magic, te tine cu sufletul la gura, insa cand il veti pentru a doua oara sau de mai multe ori, devine fain deoarece sti ce urmeaza si unele faze astepti sa le revezi cu nerabdare
Next: Iti place salata de icre?

Nu-mi place....e salata mea preferata...o preffer in locul multe salate...dar de multe ori exagerez si mi se face rau .__. ...
ce poti sa mai zici la intrebarea asta ?
Q : Do you want to be a Rockstar ?
Cu siguranta.Cand eram mai micuta acesta era visul meu.Chiar mi-ar place sa fiu un Rockstar,sa fi asa de popular si admirat de multi,mi se pare ceva maret.
Ti-ar place sa ai puteri supranaturale?
Mi-ar placea foarte mult 8->...Puterile supranaturale sunt ceva foarte special si cred ca oricui i-ar placea sa posede asa ceva...sau cel putin,majoritatea ar vrea
Next:Iti place sa ai in grija copii mai mici? XD
ToRnAdO Wrote:Nu-mi place....e salata mea preferata...
Deloc! Sunt enervanti si pentru ca sunt mici, fac lucruri extrem de enervante si ma scot din sarite!
Next: Iti place cand tuna, fulgera si trasneste?
Hmm.... Habar n-am ce sa zic, probabil ca-mi place [nu sunt emo =__="] adica imi place sa vad efectele alea de sunet/lumina de la mama natura si personal nu prea ma sperie, so cred ca-mi place

? btw: Se pune si gaura neagra? :">
Next: Iti place Kutless?

Off: vezi ca ai folosit "nu" de 2-3 ori...tre sa eviti nu si da....
Cine e ala?daca as sti poate,pana atunci negativ.
Next: Va plac manelele?

)))))
Va bateti joc de mine?

Cum sa imi placa asa ceva?
Next: Iti place j-rock-ul?
off: Yaiba, Kutless e o formatie rock

) nu pot sa cred ca n-ai auzit de ei
On: Hmmm maybe... mai ascult si eu cateodata, depinde de melodie
Next: Iti place sunetul de chitara electronica? [Lipsa de inspiratie]