Daca te referi sa spal vase atunci raspunsul este...deloc! Ma ud toata din plictiseala, imi ingheata mainile dupa aia si oricum n-am cand sa spal vase sau sa ma joc cu detergent de vase>.<.
Next: Iti e sete? (lipsa de inspiratie)
Momentan sunt ocupata cu alceva. Mananc seminte. Sigur o sa imi fie la noapte o sete... acum insa se pare ca ii e lene sa apara( am refer la sete)
Next: Treci des pe la sectiunea "fan fiction

Atata timp cat sunt pasionata de literatura, mai trec si pe la sectiunea de fan fiction. Destul de des as putea spune, mai ales pentru ca si aici ai de ce sa razi de unele fic-uri, iar la unele merita sa lasi un comment. Chiar daca am ramas inca pe primele doua pagini, rad aproape de fiecare data cand trec pe la un fic, mai ales din cauza exprimarii scriitorilor sau a comparatiilor pe care le fac.
Deci ... in concluzie, trec de fiecare data cand intru pe forum la acea sectiune.
Next ... *scraches head* ... imaginatia cam lipseste, but I dunno why oO
Hmm... Iti place sa joci jocuri pe Play Station?
oarecum....joc atunci cand am timp dar nu pot spune ca am dezvoltat o pasiune pentru asa ceva
Esti fan Gravitation??
Esti fan Gravitation??
Pai te`as putea minti spunandu`ti ca Gravitation e preferatul meu dar cert sa iti spun cred ca iti dai seama ca raspunsul meu e negativ ^^"
Next question :
Iti plac cartofii prajiti?
Sunt destul de gustosi, atata doar ca contin multe grasimi.
Iti place sa te uiti la MegaStar?
Urasc emisiunea aia.Ma enerveaza membrii juriului care se dau mari cunoscatori...ce sa-ti spun.Whatever...raspuns negativ.
Q:Te-ai certat cu cineva in ultima saptamana?
Oho, in fiecare saptamana ma cert cu cineva

Dar exact ieri m-am certat cu o colega din cauza unei remarci aiurite, ca cica eu si cealalta colega cu care eram pe-afara plecam, iar cand ne-am intors ne zice "puteati sa plecati ca oricum ce-mi pasa" ... Eh, ma rog, in concluzie, in fiecare saptamana ma cert cu cineva, si m-am certat cu cineva chiar ieri ^^"
Next:
Iti place pestele?
un pic....adica mananc peste ocazional, cel mai des la cura de slabire.
Q: iti place cola?
pai imi place... pot sa spun ca imi place chiar foarte mult... dar de la o vreme ma abtin sa beau mai putin... pentru ca face rau la sanatate...

:P
Ai vrea sa fie din nou iarna?