Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: AZ-ART (1)
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Cu privire la comentariul tau seandreea " AZ-ART Castigatori "
Ai dreptate dau de banuit ca am doar un post si acesta pentru a comenta alegerea facuta "Yume" ..dar, daca te vei uita la data inregistrarii mele pe acest site vei observa cum aceeasta nu coincide absolut deloc cu acest concurs. NU este vina mea ca nu am postat si ca nu sunt prea activa, uneori timpul nu imi este prielnic..^^" Si ca sa mai completez,eu practic ar fi trebuit sa m 2 posturi, ei bine am postat si la Fan fiction inca din prima zi in care m-am inregistrat aici, numai ca am dat edit la respectiva poveste pentru ca nu era citita..
Cat despre modul de jurizare.. Eu stiam ca votul public reprezinta doar 20% din nota finala <.< Asa ma asteptam sa fie si aici..^^"
Restul de 80% credeam ca o sa o reprezinte notele date de juriu. Dar acum ca avem si castigatori, locul I , locul II, locul III, ar putea reprezenta juriul pentru concursul viitor..ma rog doar o parte..<.<

Mmm..desigur ca au fost lucrari care meritau locurile fruntase, ca al lui Kiubi care nu merita locul III, desigur nici not.ty [ care a avut desen :77: ~]... Acum depinde si de gusturi..^^ Ca depilda desenul lui Yume mi-a placut foarte mult pentru impresia lasata,..cum spun unii pictori " Ca e bine sa iti subapreciezi arta~!" las-o balta, ti-o subapreciezi si ce sentiment iti mai da desenul respectiv ..pai "dispreti", "dezgust" sau po' si simplu "nimic" ceva mult prea simplu si "mecanic" cum am vazut la unele desene [nu dau nume~] .. Ce pot sa mai spun, astept urmatoarea editie ^^ care sper sa fie jurizata altfel:
~@20% vot public
~@80% note juriu
Yuu-chan are dreptate in ceea ce privesc voturile userilor fara minim X posturi. Deaia nici nu am luat o decizie pripita si poate incorecta.
Da, Yuu-chan, poate tu ai fost o exceptie. Totusi asta e doar parerea mea. Daca administratorii vor sa inchida ochi, asta e.
Cat despre juriu, da, Fabi, tre discutat. Dar uite ca deja tema o avem pt urmatorul concurs, mai ai un pic si stabilesti si data, dar de reguli fugi...
Nu fug Andreea. Fac ce si cand am timp.

Vom discuta si despre reguli, insa cu siguranta nu aici.
Ar fi mai dragut daca ar exista si un premiu de popularitate, in loc de 80% 20%, nu credeti?
De ce? Ca sa se vada cine poate chema mai multi prieteni sa voteze?
hahaha... parca de data asta nu s-a ales dupa cine a avut mai mare popularitate... Geez!
heeeeey 108 eu nu cunosc pe nimeni de pe forumul asta ...sunt noua si nu mi'am facut prieteni 20 poate pt k nici nu prea am timp sa stau p'aici (bacu 46 ) si am avut voturi si de la useri cu mai putine posturi dar si de la useri mai vechi de pe forum...deci nu a fost dupa popularitate 46
recunosc au fost lucrari mult mai bune ca a mea dar nu ma urati pt asta 20

JavaLeen A scris:
hahaha... parca de data asta nu s-a ales dupa cine a avut mai mare popularitate... Geez!

Pai cine a zis ca mi s-a parut bun modul de alegere al castigatorului prin votare?
Atata doar ca am inteles ca a fost primul concurs. Ideea ar fi sa se capete experienta din asta si sa se imbunatateasca sistemul pentru urmatoarele concursuri.

"Premiu de popularitate" Prind mai greau ideea..In ce consta acest premiu de popularitate?
Aha..dupa o analiza mai atenta, am gasit singura raspunsul la intrebare.

Deacord cu seandreea, nu e suficient ca majoritatea voturilor s-au luat pe milogeala. Nu ne referim la tine Bubbles, observam ca esti noua, dar nepopulara nu poti sa spui ca nu esti ^^ Dupa concursul asta si bunica mea de cunoastea xD
Mmm... JavaLeen, tu chiar vrei sa o luam de la capat <.< Nu e necesar ca discutam despre reguli aici. Iar, daca ma intrebi pe mine eu as zice ca ne certam pe reguli, nu "discutam". In definitiv fapta a fost savarsita, ce mai vreti acum sa dam timpul inapoi.. [asta nu prea e posibil~]
Cred ca a inteles si cicudaf pana la urma chestia cu regulile.
Plus ca si eu as fi facut la fel daca eram in locul lui. Site-ul nu are nici prea multi useri atat online cat si offline [ daca intelegeti ce vreau sa spun~] ca sa se mai puna restrictii. Poate in timp va capata si vor aparea acestea..
Apropo seandreea, of cours..Eu sunt o exceptie 45 Data inscrieri "nov 2007". Deci eu chiar sunt o exceptie 15

[edit] Exact ce a spus seandreea ^^ Are dreptate..
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7
URL de referinta