Nu am raspuns la PS pentru ca dupa cum am spus, nu eu am facut regulamentul. Raspund doar in calitate de administrator al acestui site, ce organizeaza concursul, si de iubitor al frumosului

Oricum, sper sa nu ma intelegi gresit, dar daca ti se pare ca acest concurs nu este corect te rog fara nici o ironie sa ne dai alte sugestii. La editia a II-a vom pune in aplicare ideile ce ar putea face acest concurs mai bun. Chiar ti-am fi cu totii recunoscatori si cum banuiesc ca esti o persoana careia ii place competitia, poate ne mai dai si noua o sansa si mai incerci si la un al doilea concurs, care sa speram noi ca va fi mai bun decat acesta!
Lol! E totusi ciudat ca vorbesc despre asta, tinand cont ca asta nu s-a terminat inca
[edit]Nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie... ce vroiam sa zis legat de P.S. era ca nu stiu daca ai sau nu voie
[later edit]La asa ceva ma gandisem si eu, Andreea. Dupa ce se termina totusi concursul asta, o sa deschid un topic special pentru sugestii
Pai, exista posibilitatea sa se schimbe si concursul acesta din mers, dar ma rog, banuiesc ca nu e cazul.
Idei, ar fi destule. Cum a zis si seandreea: lucrarile sa fie notate de la 1 la 10, si sa existe si un juriu cu ceva experienta in desen - nota finala sa fie combinatia notelor: useri + juriu. Aaaa, si sa nu uit un amanunt important: lucrarile TREBUIE sa fie anonime, sa nu se stie a carei persoana este o anumita lucrare.
Legat de intrebarea mea, o sa astept raspunsul lui cicudaf.
Eu as propune ca discutiile despre regulile unui alt eventual concurs sa se faca dupa terminarea acestuia si aflarea rezultatelor. Cred ca asa ar fi cel mai corect

Eu chiar mi-ar dori sa fiu in juriu data viitoare, daca va exista un juriu
Edit: acum am vazut edit-ul lui Flaw si mi se pare foarte bine ideea unui thread special pentru sugestii.
E ceva ce nu intelegeti. Ceea ce voua va place, altuia poate sa-i displata foarte.
Personal verific voturile, si vreau sa va spun ca nu au fost date voturi de pe acelasi ip, aceasi clasa de ip-uri s.a.m.d. Pana ieri seara nu cred ca au fost date voturi in functie de relatiile cu membrii... de aseara au inceput micile "fraude". Insa nu avem ce face acum, deja regulile sunt facute (insa verific in continuare si daca este ceva "peste masura", voi lua masuri).
In urmatoarea editie sigur modalitatea voturilor va fi alta. Insa nu cred ca cea propusa de Marius, este putin "grea" aceasta "actiune". Este posibil sa lasam Rate-ul de la galeria de imagini si juriul. Traim si vedem!
*Marius, nu poti vota daca ai participat. Apropo, de ce crezi ca eu si Bogdan nu am votat corect/bine?
*Am primit confirmare. RoArt ne sustine in continuare in ceea ce facem.
Daca mai aveti intrebari, sfaturi... va rog sa nu ezitati a le posta.
Whhaahhhhh o sa mai fie un concurs?...yeay nothing to win nothing to lose ^.^
Adica e funny sa desenezi..xD...ar fi fain sa fie tema monstri sau specimene esuate

...as lua locul 1 ..:>:>...Apoi..Felicitari castigatorilor ^.^...eu as fi ales not.try [sper ca nu fac publicitate..xD]...and sper ca urmatorul concurs sa fie in stil m-a...sau cum a zis cineva inainte..nu mai stiu parca Flaw..xD cu un juriu ales..^ ^ [poate imi iau si tableta pana atunci ^ ^"""]...ok byyeee...si sustin ideea cu juriul XD...
Nu unul, ci mai multe (speram). Vom avea juriu, iar organizarea va fi alta (speram ca mai buna).
Eu mai am voie sa particip?

Dark_anime si eu tot desenul lui not.ty l-as fi ales

, recunosc e de o mie de ori mai bun ca al meu

am avut bafta

Parerea mea este ca organizarea concursului a fost proasta. Mai bine ati fi ales un juriu specializat pe tema desenului si care sa noteze dupa anumite criterii, de la expresivitate pana la parerea personala si combinatiile de culori. Nu spun asta pentru ca nu as fi multumita de premiul pe care l-am luat, dimpotriva, insa spun ca nu a fost corect deloc sa lasati niste persoane amatoare sa voteze, care, apropo ar fi putut sa fi fost mituite, chiar daca unul dintre admini a zis sa nu se faca asta. Credeti ca unora le pasa ?
Daca ati fi vrut neaparat ca si publicul sa contribuie, ati fi putut sa ziceti ca voturile sau notele date de ceilalti useri pot constitui un procent din nota finala.
Nu spun ca s-a trisat, insa consider ca nu a fost bine pusa la punct notarea. Bubbles isi merita premiul si o felicit si nu sustin ca ar fi trisat, insa pot fi unii care au facut-o si nu pot spune daca banuiesc sau nu, insa v-am zis deja parerea mea si nu as vrea sa ma repet.
In concluzie, ar fi mult mai corect ca la editita urmatoare sa procedati dupa cum v-am sfatuit. Ar fi mult mai fair-play, daca ma intelegeti.
Eu am propus ca viitorul concurs sa fie jurizat, iar votul membrilor sa fie numai o parte din nota finala. De asemenea sper ca juriul sa faca totul la vedere - notarea si comentariul de rigoare la fiecare desen. Desi sunt in echita AZ-Art nu eu hotarasc daca vor fi implementate, insa sper sa se realizeze acest lucru ;)
S-a mai discutat despre juriu. Nu cred ca are rost sa dezbatem problema, incercam sa gandim o organizare mai buna a viitoarelor editii.