Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: AZ-ART (1)
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Foarte frumoasa lucrarea userului not.ty. Imi place foarte mult!
Nu vreau sa fiu rea, Fabi, insa cred ca ar fi mai bine daca te-ai abtine de la comentarii la adresa lucrarilor, pentru ca poate avea un efect de-a deptul demoralizator pentru unii participanti, ca sa nu mai zic ca se pot "ghici" castigatorii.

Quote:
Aici au loc discutiile despre concursul AZ-ART editia 1. Discutati despre lucrari, reguli, ustensile, si altele.

Este ceva normal sa putem discuta despre lucrarile inscrise Andreea. Am spus ca-mi plac toate lucrarile. Plus ca nu conteaza doar votul meu, ci alt tuturor.
Nu esti rea, stai linistita.

App. lucrarea ta eu nu o mai vad (nu gasesc link catre ea).

Scuza-ma, cred ca am uitat tocmai motivul topicului.

Lucrarea mea am pus-o a 2-a orara deoarece modificasem ceva.
Prima am sters-o. Daca se poate, cred ca ar trebui sters postul respectiv.
http://animezup.com/forum/showthread.php...65#pid6565
Este ok acum. Mersi pentru "corectura".
Am citit cateva posturi si era vorba despre brush.....Uhm..am pus vreo...4 brushuri O__O ...desenul nu mai e bun?^ ^"..trebuia sa acopar oribilitatea aia21...uhm....and Prima oara m-am gandit sa il desenez pe Kira 21 [radeti..^ ^"] macra era ceva original chiar daca el este "god" doar metaforic vorbind apeland deasemenea si la absurd..[yeaaa Kirraa fannn *__*] si..apoi dupa ce deja am facut o schita de a lui Kira am vazut ca nu e bine 21....apoi am realizat ca nu am scanner..nu e bine daca nu ai scanner..caci aparatul foto e el bun but ..totusi calitatea...^ ^"...apoi am incercat cu mouse-ul [pana la urma asa l-am si lasat 21]..in viata mea nu am mai desenat cu mouse-ul O__O atat de mult deobicei faceam in paint ca acolo sunt linii ajutatoare but in ps..daca nu ai tableta..e destul de "nasol"...Si ca sa spun ceva si de concurs...Wow pepole..sunteti chiar buni O__O unele desene m-au lasat....cu gura cascata21....ok byeee..[multi useri talentati pe aici O_O]
Eu am ramas placut surprins de cate desene bune au fost postate!
O sa fie o competitie foarte stransa si deja vad ca avem niste lucrari fantastice! Nu ma asteptam sa vad atatea persoane talentate pe aici si asemenea lucrari 38
Eu va felicit pe toti 41
Ai dreptate Bogdan, asa-i.
Ma intreb cat de imaprtiale vor fi voturile...

Cred ca trebuia sa-mi dau seama ca trebuia sa fac ceva fluffy, cute & pink daca vroiam sa am o sansa. Stilul meu e prea relist si nu prea prinde. Succes celorlalti (desi constat cu stupoare ca desenul pe care eu il credeam cel mai bun nu are nici un vot - si sa va treaca prin cap ca ma refer la al meu )
... asta-i sistemul Andreea. Smile
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7
URL de referinta