Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: AZ-ART (1)
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Exact ,cu siguranta sunt, dar eu nu ii stiu 65 In lista mea de mess nu sunt multi care sa stiu eu ca sunt talentati la desen din pacate. Clasa mea e una fara simtul artistic prea dezvoltat (manele si peste iar manele... la ce te astepti ? ) .
In fine ,voi ce folositi pentru desene? :3 [I need to talk]
Foarte frumoasa si intrarea userului BlioodKira. Bravo
Eu ma voi inscrie, dar nu am terminat inca desenul, totusi am o mica nelamurire. Avand in vedere ca premiul consta in instrumente pentru traditional art, de ce se poate ca desenele sa fie facute pe calculator. Nu stiu cum sa spun, dar talentul tau real il exprimi prin creion, nu prin pen tool in PS...
Ne-am permis acest lucru, Akate, deoarece stim ca nu toata lumea are acces la un scanner/telefon. Si in afara de asta, ce putem oferi premiu in cazul in care lasam doar cele lucrate digital, licenta photoshop 4?

Poate in viitoarele editii, se vor schima lucrurile. Traim si vedem!
Cum a spus si cicudaf,nu toata lumea are scanner.
de telefon mai nah,dar cum zicea si in primele reguli...daca,calitatea este mica,este problema noastra...asa ca de ce sa ne obosim degeaba?oricum eu nu lucrez in ps si ce e drept,este mai greu,dar talentul este tot talent...nu se pierde atunci cand lucrezi pe altceva.
Mai am o intrebare - desenele trebuiesc colorate sau merge si un desen in creion cu doar cateva valoratii? Am facut o schita, insa ma indoiesc ca voi avea timp sa o termin, avand in vedere ca sunt in sesiune.
Merg si cele necolorate Andreea.

Frumoasa si lucrarea lui MethodKid.
Foarte frumoase si ultimele lucrari. Imi place foarte mult cel al userului Kiubi... dar toate sunt adorabile.
question: are ceva daca in Ps ii punem un brush ca border?

and btw draguta ideea cu concursul Smile
Nu ,nu are nimci daca folosesti un brush pentru contur .

Pentru ca nu am ce comenta ,voi spune ca nu voi avea nimic de comentat si ca am creierul stros de vlaga pana la ultimul neuron x_x
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7
URL de referinta