Animezup - forum manga si anime

Full Version: AZ-ART (1)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Aici au loc discutiile despre concursul AZ-ART editia 1. Discutati despre lucrari, reguli, ustensile, si altele.

Concursul se desfasoara AICI.

Va urez iar multa bafta tuturor.
daca desenul este facut pe hartie, trebuie neaparat sa fie scanat? din pacate nu am acces la un scanner, pot doar sa fac o poza (bineinteles ca va fi in dezavantajul meu grr)
Se accepta si desenele ce sunt "exprimate" printr-o poza in cazul in care nu detii un scaner. Insa te-as ruga sa fie cat mai clara, si cum ai spus, este in dezavantajul tau.
Eu nu am inteles foarte bine tema.
"Adica trebuie sa desenati un zeu/zeita, imaginat/a de voi, dar numai imaginat! Poate sa faca parte din orice religie/mitologie (greaca, scandinava etc.)"
Adik sa fie imaginat dar sa faca parte dintr-o mitologie existena? Sa nu desenam in zeu/zeita gen Atena,Apollo, pentru ca exista ceva, dar sa facem noi unul/una in aceleasi linii/idei?
Sunt valabile ambele variante.
Poti fie desena un zeu/o zeita existenta deja, dar poti desena si un zeu imaginar al unei religii imaginare. Trebuie totusi sa arate ca un zeu in linii mari.
Sunt nelamurita!Putem sa facem mai multe desene sau numai unul?As vrea sa trimit mai multe lucrari,dar daca nu se poate pot sa aleg una din ele.
Hmm, ar trebui sa ma consult si cu ceilalti dar parerea mea personala este ca ar trebui sa alegi cel mai bun desen si sa il prezinti pe acela!
Doar un singur desen lavuangel. Cum spunea un filosof: "Unul si bun". 4

App. imi plac foarte mult cele doua intrari de pana acum. Asteptam sa le vedem si pe celelalte. 43
Si eu abia astept sa le vad si pe celalalte ^^ Deci eu am incercat sa numar cam cati s-ar inscrie si mi-au iesit vreo 6 (cu tot cu mine) .Bine ,doar atatia pentru ce am vorbit cu ei personal (nu pot lua interviu la tot forumul acum sa stiu care participa si care nu 21 ) .
Mai imprastiati vorba Smile Eu incerc pe Deviantart si mess . Din pacate in lista de mess nu prea am multi care deseneaza >.>
Sunt cu siguranta mult mai multi useri ce sunt talentati/pasionati de desen. Poate nu au timp...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's