Mie imi palcle foarte multl e una din cele ami amuzante comedii pe care le-am vazut

. Cu sergentul ala

...... Ce credeti despre acest mirific film ( aici puteti discuta si despre serial >.> ) Zbyee!!...
Le-am vazut pe Pro Tv acum vreo 5 ani , toate filmele (de la 1 la 4) . Primul film din '82 mi s-a parut cel mai amuzant (mai ales scena in care pustii strazii in omorau in bataie pe politisti) . Mesajul lasat subliniaza faptul ca politistii de peste tot in lume au creierul de greutatea unei furnici , nu numai in Romania .
Academia de politie este si va ramane un film pe care l-as putea vedea oricand si oriunde de "n" ori si nu m-as plictisi *o*
Mi-au placut toate serii pentru ca sunt extrem de comice.Chiar daca situatiile in care sunt pusi sunt foarte periculoase mie totul mi se pare o joaca.Actorii alesi sunt f buni si reusesc sa creeze personaje credibile.Cel mai mult imi place cand ii joaca farse sergentului.E chiar f amuzant si merita vazut filmul,adica mai precis filmele XD
Am vazut toate partile in urma cu aprox 5 ani, probabil in aceeasi perioada ca WhiteSnake numai ca eu imi amintesc de 7 parti si nu de 4. Pe atunci ma amuza destul de tare filmul si poate ca si acum unele glume ar avea acelasi efect.