Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ghicitori
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Ideea jocului este simpla,dar o sa spun in ce consta acest joc:un user pune o ghicitoare,urmatorul raspunde si la randul sau pune o alta ghicitoare.Incep eu:
Q:Este foarte copilaros,un pusti imatur,ii place sa se joace cu iepurasul,dar in momentul in care urca pe scena,sufera o transformare toatala pentru ca devine un zeu seducator,serios si mai ales foarte matur.Cine este?
Ryuichi SakumaSmile
Este blond, o capu'n soare, si arata ca o floare, este bland dar nu se vede, In iubire el chiar crede, E iubit de un pustan, cu parul roz si mult elen. Ghici cine e:>
Oare cine sa fie...decat iubirea vietii mele...Yuki Eiri!
Next:Cum se numeste cel mai tanar membru al trupei Bad Luck?Hai ca e usor!

love_yuki_eiri Scris:
Oare cine sa fie...decat iubirea vietii mele...Yuki Eiri!
Next:Cum se numeste cel mai tanar membru al trupei Bad Luck?Hai ca e usor!

Fujisaki Suguru

E roscat, si cruajos, nu se lasa mai prejos, si cand Shu al lui e ranit, imediat el a saritSmile
Va suna cunoscut?Smile

Hiroshi Nakano!

Next:Ce varsta avea Yuki cand a fost vandut de Kitazawa?
16 ani4
E un bun stapan, si conduce-o casa, ii plac palariile, si in fiecare zi aduce una noua acasaSmile
Este vorba despre Thoma Seguchy.
Next:Cum se numeste membru feminin al trupei Nittle Grasper?
Noriko
Are parul mov mai pal, lung -nu foarte- si prins ca la un bal, in al doilea episod intr-un bar era, si cu Mika vorbea
pai..ori Noriko ori Shuichi..hm..Shuichi nu are parul prins si Noriko nu vb cu Mika..e o ghicitoare capcana?4..
este foarte jucaus..si-a luat un ursulet de plus..e cam indragostit..daca n-ar fi fost ryuichi,pe shuichi l-ar fi iubit..
Tind sa cred ca este vorba despre Tatsuha...insa nu sunt sigura deloc.Stiu ca el il admira pe Ryuichi...dar nu imi amintesc sa aiba un urs.Corectati-ma!
Next:Cum se numeste trupa care o considera pe Bad Luck rivala?
Pagini: 1 2
URL de referinta