Un user va pune doua(sau trei)poze din animeul Yu Yu Hakusho.Urmatorul user va ghici din ce episod face parte poza respectiva si va incerca sa spuna cate ceva despre imagine.Voi incepe eu.

>prima poza

>a doua poza
Prima poza cred ca face parte din episodul 69: PUTEREA TABUULUI, ÎNTELEPCIUNEA LUI KURAMA... Well, este o lupta de cuvinte... Cine rosteste primul cuvantul gresit, pierde. In cazul de fata castigatorul este Kurama. Se urca pe candelabru pentru a-si speria adversarul, facandu-l sa rosteasca cuvintele interzise.
Poza a doua este o secventa din lupta lui Kurama/ Youko cu Karasu... Invingatorul este Karasu, chiar daca moare. Kurama nu s-a ridicat la timp asa ca a pierdut...
Well, my turn:

Prima poza face parte din ultimele episoade(nush sigur care)..cand acel om moare "din greseala" si Hiei decide ca se poate reintoarce pe pamant.(cred ca am gresit ceva...)
A doua poza cred ca este din meciul lui Kuwabara impotriva lui Toguro.
Prima poza: Este din exact ultimul episod, dar omul nu moare. Se trezeste si il vede pe Hiei,c are spune: Acum sa il trimitem inapoi in Ningenkai. Cand se va trezi nu isi va aminti nimic din ce s-a intamplat.
A doua poza: Nu! Nu este meciul cu Toguro. Este tot din Turneu, dar nu acela. Uita-te la numarul personajelor si la conditia in care sunt ei. (Este o faza amuzanta)
Prima poza: Este Hiei impotriva lui Bui. Episodul 57 sau 58...
A doua poza: Nu imi pot da seama nimic. Este doar Kurama cu un background albastru. Poate niste informatii...
Ultima mea poza ramane valabila:
http://i140.photobucket.com/albums/r27/H...47_51b.jpg
La a doua poza...cea cu Kurama...este vorba despre episodul "Fratii Toguro se intorc"..sau ceva de genu asta.Cand el era cu Hiei pe aceea cladire...si Toguro le spune "se pare ca si voi ati fost invitati".Cat despre poza ta...inca incerc sa imi dau seama..sa fie oare meciu cand s-a luptat cu baiatul ala(nu ii mai retin numele) care controla acele yoyo?
Baiatul cu yoyo se numeste Rinku, dar nu este vorba despre acel episod.
Mai ai o incercare. Daca nici acum nu ghicesti, o sa dau eu raspunsul.