Animezup - forum manga si anime

Full Version: Ta-daaah! Hi PPl!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Sunt incantata sa va cunorsc (to all) , ce sa spun sunt crazy in love with Anime(manga), 22 de ani din care 10 ani mi i-am pierdut urmarind anime....; altceva sunt studenta la arte (38), cand conduk masina calc vro doi mosi (cuplu)37).......
seria mea preferata este School Rumble (II), ultima serie benoclata este Texhnolyze (interesting)
thats all ppl
ja ne
Doamne! Frumoasa descriere, dar lasa persoanele in varsta. Profil frumos la facultate, bravo tie. Te-am pupat si ai grija de tine... app. peste cateva zile va incepe un concurs de desen pe az.

Welcome!!
...[Image: Pink%20Anime-Welcome%20sign.jpg]...
...pe AnimeZup
Saracii mosi Sad(.......
Mda...interesanta descriere, happy posting & have fun 001_tongue.
Zbyee!!...
Bun venit pe forum , mangadela ! ^ ^
Poti sa ne spui si noua ce muzica asculti ?
Btw , poti sa ne prezinti niste fan-art-uri ?! (mai ales ca esti studenta la arte - presupun ca desenezi foarte bine 001_tongue)
Have a nice day and no spam ! 001_tongue
Hi!
Nice to meet u,i`m Andra.
Dupa avul si sign-ul tau,as zice ca te pricepi foarte bine ^^
Welcome! Sper sa te simti bine printre noi ^^
C`ya!
White_Queen - da chiar imi place sa desenez acest still si incerc sa ma perfectionez (totusi mai am de invatat multe,u now):32:

majin_vegeta - ascult de obicei pop (in special Darren Hayes also a big fan) , hip-hop, ,,soft" rock (Stereophonics), si melodii ,,oldies but goldies".
and thanks for the warm ,,wellcome" that u gave me.:34:
ja
Hy...Bun venit pe animezup...sper sa te distrezi cu noi si sa iti faci multi prieteni si muuuuulte posturi..
001_tongue001_tongue001_tongue001_tongue
Spor la postat
Reference URL's