Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Cel mai bun Anime
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Care este cel mai miijto anime pentru voi dintre acestea -

Full Metal Panic,Bleach,Inuyasha

Cre dintre acestea e cel mai mijto?????

Am sa zik eu primul deci voi avea primul vot: Bleach

Asi vrea sa vad numele animeului vostru preferat imediat la inceputul mesajului ca se ma pot organiza mai bn cand o sal me apuc sa le numer.

Conucursul acesta se va incheia pe data de 28-01-2008

La revedera all si mult noroc
pai.... da interesant concurs... pai eu o sa votez cu:
Vot: Inuyasha...Pai mi se pare ca are o actiune mai interesanta decat celalalte..... zby...
inuyasha .. restu is bunicele... da' inu a facut istorieSmile un anime pt interesant si ft ..ciudat X.x .. dar spre final am inteles 4
Bleach si full Metal Panic ( mai ales Full metal Panic ) nu imi prea palc, deic voi alege InuYasha, deoarece este un anime estrem de foarte reusit, care, mi-a placut mai mult decat altele Zbyee!!...
eu voi alege FMP (don`t kill me) deoarece este o comedie romantica super tare...rad tot timpul si personajul meu preferat este in centrul actiunii....pe cand la Inu sunt obligata sa ma uit numai la Kagome bleahgt;(daca ma uit)
si Bleach e foarte reusit si este construit pe o idee foarte buna'!!
Pai...voi vota Bleach ^__^ acum cativa ani in urma as fi votat inuyasha,dar e cam de domeniul trecutului ^^ si fmp imi place...insa nu destul de mult incat sa aiba votul meu..

deci...aleg bleach ^^*bleach la ora actuala fiind my fav.anime*
Votul meu merge la Inuyasha. It's the best anime ever, chiar daca este mai vechi. Are o actiune mai complexa decat FMP si o grafica mai buna decat Bleach. Inuyasha rulz!!!!!!!!!!! 4
Da...votul meu merge categoric la Bleach!De ce?Mi se pare cel mai inteersant anime dintre cele mentionate de tine.Povestea este unica,in timp ce personajele sunt bine conturate,si pentru un numar destul de mare,sunt destul de diferite.Asa ca Bleach este No 1.
eh Inuyasha e cool dar FMP si Bleach sunt peste..desi imi place foarte mulkt bleach unde este actiune cu carul,voi alege FMP toate 3 serile desigur pentru ca imi place actiunea si armele si luptele cu robotii ^^ Ja ne
eu cred ca ar trebui sa pui pe categorii de anime
fiindca sunt multe genuri si multe sunt bune ca gen
de ex. Horror : Higurashi
Action : Bleach
Fantasy and Comedy : Shugo Chara
si asa mai departe
Orcum votul meu ramane la Bleach fiindca e un anime de actiune Super Special Awesome
URL de referinta