Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Counter Strike
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Counter Strike :36:

C.S eu cred ca e cel mai mijto jok de actiune voi nu credeti la fel?

din cate stiu eu tre sa apara 1.7 sau chiar deja a aparut 4 am impresia

Chaos Anime A scris:
Counter Strike :36:

C.S eu cred ca e cel mai mijto jok de actiune voi nu credeti la fel?

din cate stiu eu tre sa apara 1.7 sau chiar deja a aparut 4 am impresia

Nu va aparea nici un CS 1.7 . Poate te referi la ultima versiune Valve , Counter Strike Source , MOD ptr HF 2 , din 2006 . Iar Cs nu e un joc de actiune / RPG , ci un FPS Online . Check out wikipedia si revin-o data viitoare . Candva jucam si eu CS , insa m-am lasat , dupa o adevarata dependenta .

Deja sunt satul sa ma impiedic de pusit de 10 ani alergand cu 10.000 in mana sa isi ia juma de ora la un pc ca sa ....:JOACE CS ! Cand incep pustii sa joace cs intr-o sala..deja iti vine sa iei un ak47 si sa le demonstrezi ca viatza bate filmu {sau in cazu nostru jocu' }.Am auzit de multe ori urmatoru schimb de replici intre cativa pusti de 10 anishori :
pustiu 1.: bue..mi-a dat tata 30.000 sa imi iau akadele!
pustiu2: dala ma naibii..hai sa luam cate o ora la CS !
p1: ma..da nu stiu sa joc...
p2. las ma..inveti...nu vezi ca toti aia mari joaca??
WTF ?!
cs-ul a devenit de mult un deathmatch nereusit. fiecare pt el.mai exista putini jucatri de cs.akum sunt doar proaste imitatii.eu nu sunt revoltat de jocul propriuzis ci de pustii care trag rafale dupa rafale cu un ak47.akum 2 ani eram sniperu unui clan. si era o placere sa joci. tactica , inteligentza, rabdare. si cel mai important munca de echipa. dar asta lipseste acum.
este csu` probabil cel mai cunoscut mod al unui joc creat vreodata...hm...este genial ? nu! este mediocru? nu! e intre! totul se invarte in jurul gameplayului. cs la grafica e varza. dar e de inteles! e practic un mod vechi de 7 ani! realist?? neee....si cand zic nu ma refer la efectele armelor! come on...3 gloantze ca sa mori? 2 in cap ? dar sarim si peste asta...Cs e un joc bun daca jucatorul e bun. daca jucatorul e prost, cs e de 3 lei.urasc copii care habar nau de jocuri , care joaca cs pt ca e la moda. daca ai cu cine juca {tactic bineinteles..ca e team game nu death match} e o placere sa joci cs.
jucatorul face csul si nu invers. un jucator bun de fpsuri tactice o sa fie un geniu in cs. dar atat. pune un cantarist de duzibna sa joace un Q3 sau un ut..si o sa fie tamaie! asa zisii talentai in cs sunt acei jucatori care pot lucra in echipa! care pot vedea da big picture , care nu urmaresc fragu ci victoria echipei! dar acest gen de jucatori dispare ....
Let's talk about this game15 .
Counter Strike cand a aparut prima oara ca FPS online ( desi este si offline 001_tongue ) , era jucat numai de oameni in stare sa joace nu de copii care tin apasat pe mouse non-stop si poate mai impusca si ei ceva :35: . Deja CS , a devenit un joc cretin din cauza multor copii care primu joc pe care il incearca e Counter Strike .
Intre clanuri nu am mai jucat de mult , pentru ca am iesit , eram enervat pe toti cei care mai joaca Counter .
Romanasii nostri ( marea majoritate ) daca intra sa joace ut3 , o sa moara in mai putin de 2 minute.
P.S. CS 1.7 este un fel de update facut de niste fani Counter Strike
Cum a spus si ToRnAdO Counter Strike a fost si ar fi un joc interesant daca nu ar eista coade (coduri) si copilasi stupizi care care trag ca disperatii ( ca sa se afle intreaba ).
Cei mai frecventi jucatori sunt acesti copilasi care , cum a spus si ToRnAdO tin apasat pe mouse non-stop pana cand vad ca dintr-o data viata lor e 0 si scrie pe ecran Head-Shot 21.

Am jucat si yo in meciurile de clan si e destul de interesant pt. a in clanurile cu adevarat bune nu exista n00bi.

Cam asta e parerea mea!!!! 001_tongue
Parerea mea este ca e un joc extrem de stupid, care mai mult ca sigur a fost facut de niste oameni care chiar n-aveau ce face, pe langa asta este si o idee extrem de exagerata ( te face sa urasti politia ), si mai si creaza dependenta oO. Considerati ca e un joc care merita? Eu nu. Si mai stiu ca majoritatea adminilor nu permit coduri pe servere, si stiu destui de 14 ani care joaca bine si fara coduri. Mda, este un joc care chiar ar trebuie interzis celor sub 16 ani... Ar trebui interzis prin lege, serios ^_^. Zbyee!!...

fleeting ray A scris:
Parerea mea este ca e un joc extrem de stupid, care mai mult ca sigur a fost facut de niste oameni care chiar n-aveau ce face, pe langa asta este si o idee extrem de exagerata ( te face sa urasti politia ), si mai si creaza dependenta oO. Considerati ca e un joc care merita? Eu nu. Si mai stiu ca majoritatea adminilor nu permit coduri pe servere, si stiu destui de 14 ani care joaca bine si fara coduri. Mda, este un joc care chiar ar trebuie interzis celor sub 16 ani... Ar trebui interzis prin lege, serios ^_^. Zbyee!!...

sunt de acord cu tine :Thumbup

WhiteSnake <-- baga la cap 21 . CounterStrike Soure este cunoscuta si sub denumirea de CounterStrike 1.7 Smile ..(ti-am spus sa sti)
Am vazut ca ati scris si ca e jok de actiune .. Gresit e un Shooter Smile pt cei care nu stiu depsre CS sunt mai multe tipuri in care poti juca .
Exista 2 formati ( sa le spun asa ) Counter ( echipa buna ) Terro ( echipa rea ) .. Fiecare echipa are 4 modele de oameni diferiti , pt cei care nu stiu skinurile la oammeni avantajeaza foarte mult in general la tero pt ca au toate timurile de nuante .
Cum am scri si mai sus sunt mai multe tipuri de jok .. 1. Counter trebe sa salveze ostatici iar Terro sa nu ii lase sa scape .. acestea mod se joaka pe planse care au in fata cs ex: cs_assault , cs_militia etc ..
Al 2 mod Tero pune bomba iara Counter o dezamorseaza ( bn acuma este bn ca terro sa nu fie lasati sa puna bomba) .. se joaka pe planele care incep cu de ex : de_nuke de_dust2-->cea mai jucata plansa on-line ; de_dust , de_aztec , de_india etc ..
Al 3 mod este modul free , te bati pana timpul expira sau pana cei de la o echipa mor toti ..
Da am vazut ca se plang de codati , da e adevarat pe sv publice este plin dar CS este un joc on-line cu pretenti la urma urmei si acuma depinde de voi daca va cuparati CS pe un cont steam Smile si nu mai aveti probleme cu codati , sv la discretie etc ..
Da ce este bine de stiut sa dau un exeplu : Multi stau pe loc si astepata la panda 21 , stau dupa un colt si cand vine cineva HS .. 21 asta inseamna camping dar cand de exemplu cand tero trebe sa puna bomba CS nu face camping , CS nu are voie sa atcea asta inseamna RUSH ..

LOL cat am scris cred ca e timpul sa ma opresc 2124 Somebody STOP ME ..
URL de referinta