WhiteSnake <-- baga la cap

. CounterStrike Soure este cunoscuta si sub denumirea de CounterStrike 1.7

..(ti-am spus sa sti)
Am vazut ca ati scris si ca e jok de actiune .. Gresit e un Shooter

pt cei care nu stiu depsre CS sunt mai multe tipuri in care poti juca .
Exista 2 formati ( sa le spun asa ) Counter ( echipa buna ) Terro ( echipa rea ) .. Fiecare echipa are 4 modele de oameni diferiti , pt cei care nu stiu skinurile la oammeni avantajeaza foarte mult in general la tero pt ca au toate timurile de nuante .
Cum am scri si mai sus sunt mai multe tipuri de jok .. 1. Counter trebe sa salveze ostatici iar Terro sa nu ii lase sa scape .. acestea mod se joaka pe planse care au in fata cs ex: cs_assault , cs_militia etc ..
Al 2 mod Tero pune bomba iara Counter o dezamorseaza ( bn acuma este bn ca terro sa nu fie lasati sa puna bomba) .. se joaka pe planele care incep cu de ex : de_nuke de_dust2-->cea mai jucata plansa on-line ; de_dust , de_aztec , de_india etc ..
Al 3 mod este modul free , te bati pana timpul expira sau pana cei de la o echipa mor toti ..
Da am vazut ca se plang de codati , da e adevarat pe sv publice este plin dar CS este un joc on-line cu pretenti la urma urmei si acuma depinde de voi daca va cuparati CS pe un cont steam

si nu mai aveti probleme cu codati , sv la discretie etc ..
Da ce este bine de stiut sa dau un exeplu : Multi stau pe loc si astepata la panda

, stau dupa un colt si cand vine cineva HS ..

asta inseamna camping dar cand de exemplu cand tero trebe sa puna bomba CS nu face camping , CS nu are voie sa atcea asta inseamna RUSH ..
LOL cat am scris cred ca e timpul sa ma opresc

Somebody STOP ME ..