Animezup - forum manga si anime

Full Version: Arc the Lad
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Tanarul Arc...un anime care mie mi-a placut(si inca imi place)foarte mult.In primele episoade...nu puteam intelege un lucru4e ce se numeste "Tanarul Arc" daca in anime apare doar Elk??Dar dupa cateva episoade...am inteles.Este un anime in care se imbina actiunea cu iubirea...intr-un cuvant este COMPLET.Il recomand sincer.....nu veti regreta!
de acord cu tine love_yuki_eiri un anime la care ma uitam O.o caci nu intelegeam de ce se numeste Tanarul Arc cand nu aparea decat Elk dar al carui sfarsit ma fascinat . a fost ceva cu totul frumos si mi-a placut foarte mult. nu fac spoiler asa ca va trebui sa vedeti anime-ul ca sa aflati sfarsitul de care vorbesc
Da ...Arc The Lad este un anime foarte bun,unul dintre preferatele mele ^_^
Si eu eram confuza la inceput in privinta numelui pentru ca Arc nu prea aparea ,aparea mai mult Elk ..dar totusi mi`a placut grafica,actiunea,personajele ...si cele pozitive dar si cele negative .
Un anime bun din punctul meu de vedere si care merita urmarit [Image: happy-grin1.gif]
Sunt de acord cu tot ce ati scris,"Tanarul Arc" este foarte confuz la inceput,dar este destul de interesant si captivant.L-am vizionat de cateva ori si nu m-am plictisit.Personajele sunt bine realizate,grafica la fel.Ce pot sa mai spun...merita vizionat.
SO Ark The Lad e super cu toate ca la inceput cand am vazut reclama pe A+..am zis ca e o prostie..>.> apoi m-am mai interesat sa vad daca merita vazut si m-am lamuit ca da...asa ca l-am luat de pe net si mi s-a parut super..cel mai mult mi-a placut de Ark si Kukuru un cuplu super care se iubesc cu adevarat cu toate ca imi amintesc ca intr-un episod Ark il intreba pe Elk daca ar fi in stare sa o omoare pe Lieza (parca asa o chema..>.> ) asa deci daca ar fi in stare sa o omare pentru binele lumii or somth si ce s-a mai enervat Elk pe el...oricum imi place si de Elk si Lieaza cute couple too...dar nu il intrece pe primul and Lieza gosh she have a big power..O.o...animeul asta nu e numai aventura si actiune cu toate ca asta predomina aceste doua caracteristici are si romanece..4 are si drama chiar foarte multa si are de toate mai putin comedie si horor..oricum merita vazut fiindca astia parca s-au inspirat din realitate cu statul ala rau care vroia sa ii transforme pe toti in himere..uhmm ok gata ca m-am plictisit sa scriu oricum hope you like it too 4 [Image: 3745c930.jpg]
Sunt total deacord cu tine dark_anime...Arc si Kukuru sunt cuplul meu preferat!
Animeul mi sa parut foarte captivant ,chiar daca e mai greu de inteles, iar personajele sunt foarte bine realizate si au personalitati diferite
"Arc The Lad" este un anime care merita vizionat.
---Nush daca apeleza la ceva consturctiv ideea asta a mea dar o spun deoarece mi se pare importanta.
love_yuki_eiri Wrote:Tanarul Arc...un anime care mie mi-a placut(si inca imi place)foarte mult.In primele episoade...nu puteam intelege un lucru4e ce se numeste "Tanarul Arc" daca in anime apare doar Elk??Dar dupa cateva episoade...am inteles.Este un anime in care se imbina actiunea cu iubirea...intr-un cuvant este COMPLET.Il recomand sincer.....nu veti regreta!
---Eo crede ca a fost corect sa te-ntrebi d c se numeshte animelul "Tanarul Ark", din simplu motiv ca Elk apare constuit mai complex, mai eficient shi mai atent, fiind urmarit permanent pe parcursul seriei, ba chiar personajele sunt conectate la un nivel mult mai personal de actziunile lui Elk, emanand un cumul imens de incertitudine, de mister--ce mai, el e personajul central--pe cand cu Ark e clara treaba-->el e bun, favorizat de spirite, aialaltzi-s rai, trebuie abolitzi pana nu anihileaza ei la randu-le, pe cei buni.
---Sincer, titlul imprima ideea ca daca ejti tare, mare shi favorizat de o treaba, sa fie pana la capat tot asha! Zvarcolelile, turmentarile, natura "incendiara", temerile propaghate, luciditatea care se pierde shi se contopeshte cu nebunia, suferintza certa shi taioasa; toate acestea nu-shi au valoare daca se afla in persoane care nu prezinta tratamet preferentzial, ori nu sunt favoritzate de anumitzi zei, fie ei shi constructorii acestei serii animate. Altfel spus daca ejti mic, suferi mic..daca ejti mare, totul prinde amplitudine indiferent de gesturi shi primeshti aproape gratis o droaie de questii, printre care, intamplator sau nu titlul unui anime22
---Intrebarea ta {pana la urma} are justificare certa3 {in ceea ce ma priveshte, anyway}
Arc The Lad este un anime excelent, cu grafica grozava, idee interesanta. Nici eu n-am inteles de ce la inceput de ce Elk este personajul principal daca animeul se numeste Tanarul Arc, dar cand a aparut Arc mi-am dat seama ca Elk devine intr-un fel un Arc mai tanar. Un anime de nota 10 10 . Zbyee!!...
arc the lad, un anime super, de-a dreptul. are tot ceea ce-ti puteai dori de la un astfel de desen. are romantism, drama, sf, horro, aventuri, de toate. are mai multe personaje principale si toate in jurul unui tip asa dragut precum arc. imi place fff mult!
Pages: 1 2
Reference URL's