deci.. o sa incep asa
1. Full Metal Alchemist -> un anime foarte misto, se remarca prin originalitatea fata de celelalte animeuri, are si actiune, si comedie, si multe.
2. Naruto -> no description required, epic anime.
3. Bleach -> same
4. Tenjou Tenge -> cel mai realistic anime care include arte martiale, mai ales stilurile sunt f bine evidentiate, o poveste super si pers bine conturate.
5. Elfen Lied -> desi este scurt, are o idee interesanta si chiar merita vazut.
6. ma mai gandesc eu.
Pai pt. cei care nu au vazut Ait Tv ...le recomand acest anime....ii super fain...si pe mine m-a captivat de la primul episod pe care l-am vazut....a trbuit dupa aceea si mai scot si celalalte episoade...ii super fain...merita vazut...
Ma bag si eu ca musca in lapte... :35: Recomandari,pey, eu v- as sugera urmatoarele anime- uri:
1)
Death Note- Merita! Credeti- ma! Un anime mai intens si mai patrunzator nu veti gasi...
2)
Shaman King - Nu vreau sa cred ca l- a omis cineva, dar...! Ideea e foarte originala, iar anime- ul unul de exceptie... Daca nu l- ati vazut inca eu vi- l recomand din toata inima!
3)
Karin, the chibi vampire - Woooow

! Asta am zis cand am terminat de vizionat anime- ul... E comedy/romance, foarte original, cu personaje dragute si mii de situati comice! Va va aduce zambetul pe buze la sigur!
4)
Saiunkoku Monogatari- Ceva matur si original, in care exista insa si comedie, si chiar putin romantism... Nu cred ca veti regreta o clipa ca l- ati vizionat!;)
hmm... in opinia mea sunt multe care trebuiesc vizionate^^
Perfect Girl Evolution- o comediuta tare bine lucrata, foarte comica si cu un tzel greude atins.. Sunako-chan o lady 8-> *dream*
blood+ - un anime super simpatic, o poveste incalcita, ciudata, care va fi clarificata prin ultimele episoade, cuo grafica de nota 10 in opinia mea
http://i166.photobucket.com/albums/u111/.../blood.jpg
Elfen Lied- doamne.. in 2 zile l-am terminat T.T ce mult a putut sa-mi placa... interesant, episoadele se termina mereu cand e mai palpitant, va garantez ca nu va veti putea opri din vizionat ^^"
Heroic Age-Merita vazut, are actiune din primul episod, apoi totul incepe sa capete sens, avand in vedere ca vor urma cateva episoade din "trecut" pentrua explica originile actiunii prezente

Pentru cei ce inca nu s-au convins de Vampire Knight, eu inca vi-l recomand. Este perfect - drama romance, actiune, aventura, fantasy... O coloana sonora de exceptie si grafica.. ei bine, se ridica la standardele anului 2008

, plus ca are o groaza de mici amantunte care ii dau un farmec aparte.. de exemplu, cei din night class au uniforme albe, si cei din day class au uniforme negre...
Si Ah! My Goddess ( < am observat ca sunt destul de putin care l-au urmarit o.o.. sau cel putin nu prea precizeaza ). Este perfect pentru cei ce prefera genul romance ( si putin fantasy spre final ^.^ )
ZbyeE!!...
Eu am vazut multe anime-uri super va recomand si voua:
Kaleido star-cel mai coll anime
One pice-super tare anime-ul ,nu-l ratati
The melancoly of suzumiya haruhi
Ichigo100%
Tokyo mew mew
Air TV
cam astea sunt anime-urile care vi le recomand