Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Top 5 acrobatii ( Kaleido Star)
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Care este topul vostru 5 in acrobatii (poti spune si spectacole) 001_tongue ?

1)Spirala Demonului -> e chiar foarte rapida o.O, oricum, imi place foarte foarte foarte mult cum se invarte 001_tongue si cred ca a facut-o greu, mai ales ca avea o mana in ghips ^_^
2)Acrobatia Ingerului -> si asta mi-a placut mult, chiar m-a facut sa simt ca vreau sa fiu pe scena alaturi de Sora
3)Mica Sirena -> este foarte frumos cum a reusit Sora sa isi dezvolte un stil unic, care a atras atentia publicului
4)Legendara Manevra -> mi-a placut mult 001_tongue
5)Tripla Iluzie -> draguta 001_tongue

Care este topul vostru?

zbyee!!...
1-Legendara Manevra-este sooper si cand leam urmarit pe Sora si pe Layla imi doream sa fiu si yo acolo
2-Acrobatia Ingerului-este foarte frumoasa si Sora sa chinuit mult sa o faca
3-Spirala Demonului-este foarte grea si cu foarte multe miscari rapide
4-Mica Sirena-mia placut varianta Sorei dar si a Laylei a fost frumoasa
5-Iluzia Eterna-este draguta
Hm 39...pai ar fi cam asa:
1. Legendara Manevra - este acrobatia mea preferata.Atat Sora cat si Layla au trebuit sa depuna un efort imens pentru a putea reusi aceasta acrobatie, plus ca au trebuit sa aibe o incredere atat de mare,incat sa umbreasca moartea...
2. Acrobatia Ingerului - din nou o acrobatie foarte frumoasa...si aici Sora a depus un efort foarte mare pentru a putea reusi sa faca aceasta acrobatie...cel mai mult mi-a pacut, ca prin aceasta, Sora a reusit sa creeze o scena fara lupte...
3. Pheonixul de Aur - nu inteleg de ce, pur si simplu ador aceasta acrobatie! Mi se pare o acrobatie foarte eleganta si foarte frumoasa...
4. Spirala demonului - mi-o place deoarece viteza cu care te invarti in aer, este extrem de mare, iar partenerul trebuie sa fie foarte atent ca sa te poata prinde...
5. Tripla Iluzie (aia cu dovleacu...) - pai este destul de draguta ideea cu dovleacul...plus ca m-a mirat ca din doar cateva bucati de material si din niste miscari bine gandite, poate iesi un dovleac 71

So...cam astea ar fi in top...desi toate acrobatiile de la Kaleido Stage mi-au placut 78
Dia-argumenteaza-ti parerile!
Revenind.
1)Avrobatia Ingerului-mi s-a parut cea mai spectaculoasa din tot anime-ul.Ea a fost acrobatia care a transformat-o pe sora intr-un Kaleido Star.
2)Legendara Manevra-o acrobatie la fel de spectaculoasa,unde gravitatia este sfidata(la fel ca mai sus).Parerea mea e ca antrenamentele pentru Maboroshi No Oaza au fost mai usoare decat la Tenshi No Oaza.
3)Spirala Demonului-damn..May s-a intrecut pe ea cand a facut aceasta acrobatie.Pana si Leon era oarecum socat si impresionat de ce face fata.
4)Phoenix-ul de Aur-acrobatia care a consacrat-o pe Layla.Este destul de dificila..insa Sora reuseste sa o faca intr-o saptamana(ma rog..nu ii reuseste sfarsitul)...dar este tot Golden Phoenix.
5)Acrobatia facuta in Mica Sirena>cand Sora a sarit de la un trapez la celalalt legata la ochi...avand in vedere ca la repetitii a cazut si a prins o oarecare teama de sarituri..cu ajutorul lui Ken si-a infrant teama.
So...
1.Pheonixul de aur al Sorei-Este super , a fost la sfarsitul ultimului episod , nu stiu de ce , dar pur si simplu m-a impresionat.
2.Acrobatia Ingerului-Mi-a placut mult , mai ales ca Sora cu ajutorul acrobatiei a devenit o adevarata Kaleido Star.
3.Spirala Demonului - e asha de rapinda (o_O) nu prea inteleg ce face May da imi place.
4.Legendara Manevra-Cere un antrenament du , dar se vede ca merita.
5.Cea dn Mica Sirena-Draguta..
URL de referinta