Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Initiale
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
B.A.K.A.I.S. M
Bunica are kilograme astfel incearca slabirea meticuloasa . 21 Lol, asta mi-a iesit si mie 65
next: C.L.A.X.O.A.N.E.E.N.E.R.V.A.N.T.E
C.L.A.X.O.A.N.E.E.N.E.R.V.A.N.T.E

Caii Lacomi Agatau Xerox-ul Oranj * 65 * , Aduceau Neon-ul * O.O * Elecrocutau Elefantii * 21 * Negrii, Electrocutau Rasii, Veveritele, Antilopele, Nevastuicile, Tigrii Enervanti

21 Mi-a iesit o tocanita de animale 21

T.E.L.E.V.I.Z.O.R.H.A.N.D.I.C.A.P.A.T
T.E.L.E.V.I.Z.O.R.H.A.N.D.I.C.A.P.A.T
[hai c-o fac si eu in romana 71 ]

Televizorul Emite Linii Expuse Veveritelor Inocente Zumzaitoare Oprimate Radiografic, Hiper-sensibile Aacustic, Neluand Dobicei Initiativa Contra Animalelor Paroase Aanti Tibetani ...

Lol 21 Ce-am putut si eu sa scriu 21

M.A.I.M.U.T.E.H.I.P.E.R.A.C.T.I.V.E.
M.A.I.M.U.T.E.H.I.P.E.R.A.C.T.I.V.E.

- Marina are Internet mai umblat tehnic, educat, hiperactiv, interesant, periodic, eliberat rar, activ cu timp, intrand verdele emancipat. 24

Nu stiu ce am scris, nu ma intrebati XD
But I like it 71

C.A.S.U.T.A.N.O.A.S.T.R.A.C.U.I.B.U.S.O.R.D.E.N.E.B.U.N.I.I.
Hint: Sa fie 2 propozitii 71
C.A.S.U.T.A.N.O.A.S.T.R.A.C.U.I.B.U.S.O.R.D.E.N.E.B.U.N.I.I.

Carina are sapa uzata tare astazi numai ora asta stransa tare rau, abuzata , calcata, udata , iritata , bruscata , uitata si omorata. Dan enervat , nervos , extraordinar bucuranduse urat nu ii inapoiaza.

next:
A.Z.A.V.S.S.C.A.M.S.N.P.E.N.S.C.A.V.S.Z
A.Z.A.V.S.S.C.A.M.S.N.P.E.N.S.C.A.V.S.Z

Adriana, zâna, are valoare să scrie cuvinte adevărate, mitice, superioare, nu pentru ea, nu surorii Carlei, adica vrea sa zica... [ceva 106]

24 vai, nici nu are sens XDD

Next: A.D.G.F.E.T.O.P.N.C.X.M.V.S.G.S.D.G.
A.D.G.F.E.T.O.P.N.C.X.M.V.S.G.S.D.G.

Andrei dute greu frateste emotionat total, oprit politiei numai cu xenia, mai vrei sa gonesti stingher datorita guliei..????

21 lool..

next:
M.O.I.D.I.X.M.O.I.S
M.O.I.D.I.X.M.O.I.S

Mama, odihnita, intra de inima xalofie, mult orbeste in sus.
24

Next: A.R.F.E.F.S.D.F.
Uneori tata inventeaza lucruri inutile tusind,alteori tata inventeaza photo shopul
24

U.V.E.R.W.O.R.L.D (W poate fi folosit si ca U)
Unde Vasile Era Raper, Ursul Oprescu Rapea Lumea Dimineata (daca astasuna romaneste...eu sunt prea stress de soarta)
L.I.F.E.I.S.G.O.I.N.G.O.N. (cam lung 78)
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
URL de referinta