Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Kyoro-chan
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Sincer nu m-a atras animeul. Nu stiu de ce...nu zic ca ar fi o prostie totala pentru ca deabia pot spune ca l-am vazut.

Hmm...totusi sunt innebunita dupa opening si ending...21

E simpatic si Kyoro, mai ales cu nenumaratele sale "aventuri", insa nu cred ca o sa ma determine sa vad toata seria nicio parere, eu nu contrazic. Nu stiu exact ce va poate place, da e parerea voastra si oo respect. Anyway... si asta e un anime..si anime presupune toate categoriile de varsta.

Ja'!

Lina_chan A scris:
Mie mi se pare un nime postesc pt copii. Nu stiu ce cauta pe Animax sincer. Personajele sunt ciudate si fiecare episod are cate o poveste prosteasca. e plictisitor

sa sti ca nu e chiar asa!! uitate la mai multe episoade si sa vezi ca o sa iti placa!!! Si eu tot asa credam cand am vazut prima data acest anime , dar e chiar dragut personajul , si fiecare personaj in parte are cate o forma amuzanta!!71pls e frumos , macar un anime e dedicat copiilor mai mici!!! yes Pe mine ma linisteste inainte de culcare 71 sleepy
So...priveste mai multe episoade , si ai sa vezi ca o sa iti placa si tie ....lovely
Ja ne!!bye

Un anime destul de simpatic si dragut. Sincera sa fiu eu il urmaresc cu placere chiar daca am 15 ani, iar sora mea mai mare imi spune mereu ca e un anime pentru copiii mici, dar mie imi place.
Personajul este destul de scumpic...[post unit]P.S.gandac
Si mie imi place opening-ul si ending-ul...stea
[post unit]
, chibi-ul lui I_just_love_Yu-gi-oh
Habar nu am dece e pus i naceasta sectiune da rma rog 001_tongue
mi se pare un anime dragut,dar e pentru cei sub 10 ani...nu se poate compara cu cubix,pentru ca acest anime desi e ptr copii de 100 de ori mai bun.ma mai uit cateodata la el,si imi amintesc de
vremurile acelea cand eram mica si faceam nazbatii ca si kyoro 4
Rlly...intodeauna cand sunt nervoasa sau prost-dispusa...mi se intampla destul de des asta...si ma uit la Kyoro-chan...e cam imposibil sa nu ma bufneasca rasu din ceva.Kyoro e pur si simplu o dulceata...iubesc vocea pe care o are...e asa copilaroasa!Nu il vad ca un anime pentru copii...ci pentru cei care vor sa primeasca si partea buna a lucrurilor.
Apropo,Hiyono,topicul e pus la aceasta actiune pentru ca e Aventura..si sectiunea are numele Actiune.Aventura.
Revenind...e un anime destul de dulce..uneori ma plictiseste...dar e dragut in felul lui.
Pagini: 1 2
URL de referinta