Animezup - forum manga si anime

Full Version: Kyoro-chan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Kyoro-chan, personajul principal, este mascota unei mari companii alimentare japoneze numita Morinaga. Kyoro-chan a avut atat de mult succes, incat cei de la Morinaga au facut foarte multe produse cu el.
Este un anime destul de dragutu, iar Kyoro ( personajul ) e foarte foarte dulce si dragut ^.^, cu asa o voce...
Si daca v-ati uita la vreo 4-5 episode poate ar incepe sa placa si celor care nu-l plac ( ca anime ).
Ce credeti despre Kyoro-chan?
Ja ne!
nush daca chiar trebuia sa deschizi acest topic la actiune aventura....da destul de dragut mai ales pentru copiii sub 7 ani... soramea ii inebunita, varumio lafel...deci ii fara batai si din astea care sa afecteze copiii mici... deci il recomand tuturora celor care au sub 7 ani....
sunt perfect de acord cu tine, white angel... merge, da la copii pana-intra intaia, k dupa aia se cam duce farmecul. god, recunosc k unele ep sunt plauzibile, da altele, intrec si imaginatia imaginatiilor...
Yubesc acest anime...nush de ce dar cand sunt nervos..bunatatea si bucuria lui Kyoro si a lui Pafu ma linishtesc...e un super anime...12/10
poate pare de clasa a 4 ...dar decat Cubix...ala sucks...
merge...e destul de dragutz...
Gambate Kyoro chan 001_tongue
hihi! destul de dragutz Smile ma binedispune intotdeauna.
poate e un anime pt copii dar mie imi place 001_tongue imi induce o stare copilareasca de bine....mai am nevoie si de asa ceva uneori ^^
O fi Kyoro un anime pentru copiii sunt 7 ani, dar eu am aproape 19 si sunt innebunita dupa acest anime.
Bunatate, prostia si sufletul mare al personajului te atrage ca un magnet, pentru ca in lumea reala ca sa supravietuieste trebuie sa lupti, trebuie sa fi egocentric. Si sa fim serios bunatatea si naivitatea nu sunt chiar calitati
Mie mi se pare un nime postesc pt copii. Nu stiu ce cauta pe Animax sincer. Personajele sunt ciudate si fiecare episod are cate o poveste prosteasca. e plictisitor
Mie chiar imi place Kyoro deoarece exprima bunatate si veselie.Inainte era seara..acum nu prea mai stiu la ce ora e..>.> Mie mi`a palcut si o sa imi placa Kyoro..chair daca am 12 ani..65
Just a question...Ce cauta acest anime la sectiunea Actiune/Aventura?>.O
Nu stiu de ce nu va place anime-ul....Recunosc ca este pentru copii de maxim 10 ani,dar il urmaresc cu placere doar de dragul de a ma amuza...[chiar daca asta se intampla din an in paste]!Este un anime destul de confuz...Chiar daca nu mai am,sa spunem,chiar acea minte de copil!Din partea mea..pentru grafica primeste 4/10,iar pentru originalitate 6/10
Cu toate astea...L-am urmarit doar pe animax...are unele scene foarte amuzante! Uitati-va macar la asta: http://www.youtube.com/watch?v=FPXi0A6vZlw
Am urmarit cu mare placere acest animeu,cu sufletul la gura si radeam de ma prapadeam.In perioada in care l-am vizionat,ziceam ca este animeul meu preferat.Cel mai mult m-a impresionat vocea lui Kyoro-chan.Personajele au fost perfect create,fiecare avand rolul lui.Povestea e foarte amuzanta si plina de suspans.A-si mai urmari,chiar si la varsta mea,din nou si din nou acest animeu,fara sa ma plictisesc.Grafica,acuma,e destul de slaba si ar merita un 4...dar cand l-am vazut eu era foarte buna grafica...asa ca nu-i du nici 10 dar nici 4...ii dau 7!Originalitate...nu stiu daca are sau nu...dar mereu ma lasa cu gura cascata(chiar si acum imi amintesc unele faze^__^) asca aici ii voi da un 9.
Cei mai multi l-ati urmarit pe animax,banuiesc,dar eu l-am urmarit pe internet,pe la 7 ani si n-am urmarit toate episoadele,exzact la ultimile nu m-am uitat:-<...asa ca voi face bine sa incec sa le urmaresc pe animax^^
Pages: 1 2
Reference URL's