Botan sau Keiko ?!
Voi pe cine ati alege ?
Eu pe Botan .
Edit : Spre deosebire de Keiko , este mai inteligenta (cateodata in situatii de criza reuseste sa evadeze) , frumoasa si tot timpul in pas cu moda , schimbandu-si imbracamintea (uniforma scolara , hainele de vrajitoare sau echipament de baseball) .
La final , vom face clasamentul si vom vedea scorul . ^ ^
Mda T.T..... Si eu o aleg pe Keiko. Chiar daca Botan nu-mi displace este totusi prea uituca, trapaluca, sacaitoare ( ca un copil mic ). Bine, uneori este si serioasa. Keiko in schimb este serioasa intotdeauna si mi se pare mai inteleapta >.> . Ja ne!
hhmmmm....o aleg pe...Botan... nu stiu exact de ce..dar imi place mai mult

desi e mai copilaroasa...
![[Image: Botan.jpg]](http://i164.photobucket.com/albums/u21/MelodyKariStarlight/Botan.jpg)
are cateodata niste idei super tari ~~~originale~~~
![[Image: botan.jpg]](http://i21.photobucket.com/albums/b292/Emzy_Rain/Yu%20Yu%20Hakusho%20Pictures/botan.jpg)
Off topic:pot sa aflu si eu de ce nu ti-ai argumentat opinia?Ma refer la kAtA_ssj6.Cand alegi un personaj,trebuie sa spui de ce ai facut aceea alegere!Asa ca te rog sa iti editezi postul...sa nu ma supar

.
Onn topic:eu o aleg pe Botan.Este mai energica,mai vesela si mai copilaroasa(asa ca mine).Keiko mi se pare mult prea serioasa...nu stiu de ce dar nu am putut sa o sufar!Poate vi se pare ciudat...dar exact acest lucru un simt.Si in plus,imi place combinatia lui Botan(albastru>paru si roz>kimono-u)!Super tare.Votul meu merge la eterna visatoare,Botan.
Cu siguranta o aleg pe Botan. Mi-a placut de ea inca din prima clipa cand am inceput sa privesc Yu Yu Hakusho. Pe Keiko nu o prea sufar. Imi place de Botan pentru ca este energica, amuzanta, draguta, se descurca in situati limita (ma rog, mai mult sau mai putin), se sacrifica pentru prietenii ei si este si serioasa atunci cand este nevoie. In schimb Keiko este genul acela de fata care mereu trebuie sa fie salvata (I hate that kind of girl) si este prea serioasa.
Grea decizie...
Botan mi se pare un personaj impiedicat, mereu ciufulita si cu manecile kimono- ului roz prea largi, vorbind prea mult si imitand pisici. Apreciez insa la ea loialitatea fata de prieteni, inocenta, energia nestavilita si ciudatul simt al umorului...
Keiko, in extrema cealalta, imi aminteste vag de o Mary Sue. E inteligenta, populara, frumusica si cel mai problematic baiat din liceu o iubeste. Insa trebuie sa admit ca sunt o mare admiratoare a palmelor pe care i le aplica lui Yusuke!
In fine, alegerea mea e Keiko! Imi place mult ca nu ii permite lui Yusuke sa o umileasca si ca a fost suficient de curajoasa incat sa vina dupa el atunci cand a inceput Turneul... Botan e prea copilaroasa.
Sa vedem...
Pai...
Keiko este o fire mai puternica, care stie sa il tina pe Yusuke sub papuc, care a avut curaj sa il urmeze in Turneu. Aici a putut sa il tina sub papuc... e desteapta, inteligenta, prietenoasa si are niste palme mai puternice ca ale lui Jin!!=D>
Botan pe de alta parte, este copilaroasa, impiedicata, visatoare... cu capul in nori... cam cum sunt eu de obicei... tine la prieteni si se poate adapta situatiilor... imi place mai ales cand imita pisicile...
Cred ca o prefer pe Botan!!![/i][/b]
[
attachment=94]pe botan. e k un copil. in plus poarta un kimono stil japonej, zboara pe o vasla si practic e nemuritoare. nu ezita sa se sacrifice pt nimeni (ex- ep cu mitarai)
Eu o aleg pe Botan..e mai haioasa, Keiko nu stiu mi se pare prea rigida, nu prea stie de gluma si cateodata mi se parea prea stresanta.
In concluzie Botan e un personaj ceva mai interesant.

Si eu o aleg pe Botan deoarece este mai glumeata si are ceva ce te binedispune,spre deosebire de Keiko,care este mai tot timpul serioasa si stresata.......love Botan's face of cat.....she's so funny.