Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Hiei e bun sau rau?
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Hiei e bun sau rau? poate lupta de partea lui yusuke penrtu ca trebuie , altfel este inchis in lumea spirituala . Sau e bun si din cauza firii lui apare confuzia?
Voi ce credeti?
Hiei..unul dintre personajele mele preferate.Multe persoane l-ar cataloga pe hiei ca fiind un personaj rau...aproape negativ.Ceea ce este total gresit.Inafara faptului ca este foarte puternik,este si un bun prieten:a fost alaturi de Yusuki si ceilalti in toate momentele grele(Turneul Artelor Mariale Negre,lupta cu Sensui)riscandu-si viata.Dar caracterul lui dur si rece il fac sa para rau...chiar daca nu este asa.Hiei este un personaj bun.
First of all ..what's the problem whit the poll ?...

Asa revenind on topic : Well nu as putea spune ca Hiei e rau,stiu ca la inceput cand a furat oglinda si s`a luptat cu Yusuke era rau [>.>] dar acum nu cred ca mai pot spune asta , poate ca se mai cearta cu Kazu sau e mai rautacios cateodata , dar asta nu cred ca il face rau,in plus i`a ajutat pe Yusuke si pe ceilalti de foarte multe ori deci tinde sa fie un personaj pozitiv ...aste fiind spuse cred ca e bun ^^
hiei... hmmm... "hiei, tu nu esti rau, doar urasti lumea" i-a spus undeva prin ultimele episoade .... am un lapsus acum...
nu mi se pare a fi un personaj rau, ci doar unul care doreste sa para asa. De fapt, ii pasa de prietenii lui, fapt dovedit. Putea sa-i lase sa moara striviti de blocul acela de piatra, ce cantarea exact kat puteau ridica toti(in ep. ala cu ochiu zburator) , dar n-a facut-o ... iar pe yusuke putea sa-l omoare de vreo 3 ori .... are si el partile lui intunecate, dar nu exagereaza cu astea... nu are mila cand e vb d dusmani...sau de Kuwabara.. 4 hiei e un personaj tare sweet ..preferatul meu de altfel

Majoritatea cred ca este rau pentru ca numele lui este Hiei Jaganshi care se traduce Hiei of the Evil Eye. Se inseala.Este adevarat ca la inceput a fost rau, dar s-a schimbat. Defapt nu era chiar rau, dar este genul de persoana care daca nu-l deranjezi nu are nimic cu tine. Era genul de persoana caruia nu-i pasa de oamenii din jur datorita trecutului sau. Neavand niciodata prieteni e absolut normal sa aiba un astfel de comportament, dar asta nu inseamna ca era rau... Apoi l-a cunoscut pe Kurama de care s-a apropiat prima data, ca apoi sa-i cunosca pe Yusuke, Kuwabara si ceilalti. Kurama ESTE cel mai bun prieten al lui.Si pe Yusuke il considera prietenul lui, dar are mai mult respect decat prietenie pentru acesta. Are incredere in el, dar singurul care il cunoaste cel mai bine este Kurama. De Kuwabara nici nu mai comentez. Tine si la el ca la un prieten, dar o arata in felul lui.. Iar Koenma este pur si simplu seful. Fetele nu intra in discutie ...
In plus, este unul din personajele principale...
In concluzie, Hiei este bun!
URL de referinta