este un joc foarte dragut de strategie unde poti sa iti faci propriul tau oras( in sims 2 mai ales) virtual , si casa ta si o familie unde poti sa ii controlezi pe toti membrii familiei...
mie imi place ff mult...astept parerile voastre
Am chiar achizitionat Sims 2 pentru Pc din retele Dommo (varianta necenzurata) . Parerea mea este ca jocul pare mai degraba amuzant , intrucat de strategie nu se poate numi . Imi placea sa hranesc cu pizza oamenii sau sa trimit la servici barbatul cu o masina de armata .

In seria veche , ma deranja faptul ca cei 2 membrii ai familiei nu vroiau sa doarma in acelasi pat . Spre deosebire de prima , in a doua serie pot face milioane de copii , introducand o singura parola .

Nu stiu ce parere aveti voi , dar eu il clasez in categoria celor mai haioase jocuri . Electronic Arts a dat lovitura cu acest joc .

ati auzit vocile in Sims 2? Deci cand le aud ma pufneste rasul

( poate le-au facu asa astfel incat sa inteleaga toti din toate tarile ). Nu s compara Sims 1 cu Sims 2. In 2 mobila e mai frumoasa, poti face mai multe lucruri, sunt leagane, gratare, jocuri video. Poti inota intr-o piscina careia ii vezi fundul, nu ca acea pata albastra din Sims 1. Cel mai mult imi place sa fac simsi deoarece sunt o multime de etape si il poti face cat mai complex. Un lucru enervant este ca nu poti construi case, poti ramane numai cu cele pe care ti le dau ei >.<. Si, app, stie cineva cum iti poti mari banii inainte sa-i muti in casa @_@?
Pt kAtA_ssj6...
Nu poti in sims sa ii pui sa doarma in acelasi pat pt. ca atnci cand ai facut familia nu ai facut arborele genealogic .....
by....
maary,nu e adevarat ca nu poti face case,poti face case cate vrei daca sti cum.Totusi este un joc dragutz la care sunt multe de descoperit.Sper sa reusesc...
am avut si eu sims 2...si mie nu-mi mergea sa fac case....colegei mele ia mers...

mie nu

edit from ToRnAdO :...daca nu iti scri si parerea despre joc postul tau este sters , la fel este si cu alex , oamenilor mai spunetiva si voi parerea despre acest joc
White angel 
The Sims nu este un jok de strategie

este un SIMULATOR

;) sa ti minte (nu te critic de loc la inceput asa credeam si eu ) . Da dintre toate Simulatoarele gen ML , The Sims a fost o perioada cel mai jucat jok acuma Second Life sau Next Life nu mai stiu exact cum il cheama are optinea multiplayer si ai posibilitatea sa fac de 100 de ori mai multe aproape tot ce vrei tu poti sa faci

.. Since mia The Sims mia placut mai mult ca The Sims 2

sims 2 e fain numa daca ai patch-uri

..
uh...Sims...yesh it's a cute game
Bine-ntzeles k e o mare diferentza intre Sims 1 si Sims 2...
-sh anume diferentze de grafica,lucruri pe care potzi sa le achizitionezi pt casa &co.,potzi alege culoarea...sh,in fine ,este o mare diferenta.
Mie imi place ...e funny dar nu extraordinar de bun in sensul in care eu ajung sa ma plictisesc dupa un timp....pur si simplu urmezi cursul ...munca,facturi,mood ,bla bla...nu e neaparat un tel anume...
La inceput este mai fain...cand itzi construiesti casa and stuff like that ...enjoyable...dar devine boring,pentru mine cel putzin -.-
Sims 2 e un joc dragut, mai mult funny si uneori pervers

dar e si normal ca doar de'aia e simulator, si se vrea a fii unul din cele mai bune.
Well... eu l-am luat de pe torrent, toate expansion pack-urile, ca 'deh... are rost sa-l cumpar? asa e romanul...

daca e simplu nu e atat de misto dar cu toate pack-urile... ei bine, e mult mai bine...
Sims 2 e si asa misto dar daca se va face sims 3? ei bine, va aparea! jocul va fi lansat in 2009, se pare ca se lucreaza la el de mult si va avea mult mai multe optiuni, vom putea iesi din casa, interactiona mai bine cu ceilalti, personajele vor fi mai realistice, se vor putea spala pe dinti, vor putea face surfing, alergat

si multe altele... oricum, nu mai este mult...
Mai multe detalii pe
site-ul oficial