Animezup - forum manga si anime

Full Version: Disney cartoons
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Avand in vedere ca sunt reproduceri dupa cele mai celebre povesti...desenele Disney sunt arhicunoscute... personal le prefer pe cele clasice, de la inceputuri, care ma atrag mai mult decat cele de acum.. ceva in gen Snow White, Little Mermaid (ambele parti) Beauty and the Beast & company..
Am citit pe mai multe site-uri cum ca Disney cartoons ar fi o ""concurentza"" destul de buna pentru animeuri. Desi majoritatea desenelor sunt pentru copiii ce ink mai cred in zane si vrajitoare, care il asteapta pe Peter-Pan 001_tongue s-au dovedit a atrage foarte mult si publicul matur.

[Image: disney.gif]
Ce parere aveti despre Disney Cartoons?
Care sunt desenele voastre preferate?
Chiar reprezinta Disney o concurenta pentru "industria" animeurilor?
deci mie mi-au placut desenele Disney si inca imi plac... subiectele sunt foarte dragute si sunt foarte atractive pentru orice varsta...cel mai mult imi place desenul ala cu Michy Mouse( sau cum se scrie). Nu cred ca reprezinta Disney o concurenta pentru "industria" animeurilor...
.
.
zby...
Pur si simplu aor desenele Disney. Sunt pentru orice varsta, iar eu am copilarit cu aceste desene(de exemplu:Brother Bear, Lion King, The Little Mermaid, Lady and the trump, Mulan, Anastasia, Hercules, Peter pan, Tarzan and Jane,Pocahontas, Bambi, Beauty and the Beast,Spirit:Stallion of the Cimarron, Snow White, Alladin, 101 Dalmatieni, Cinderella si muuulte altele...
Acestea sunt desenele care au adus culoare in copilaria noastra.
Reference URL's