Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Top 5 personaje preferate
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Pai......n-am vazut un astfel de topic 39 ( argumentati )

1)Hiei ~ a avut o trista poveste de viata si m-a ipresionat, de asemenea este puternic, si are un caracter mai inchis in sine deoarece poate nu vrea sa scoata la suprafata ceea ce e in sufletul lui.
2)Yusuke ~ este foarte amuzant, puternic, e in aceeasi masur imatur si serios si e laudabil faptul ca a salvat acel copil ( cu pretul primei sale vieti bleahgt; )
3)Genkai ~ deoarece e o femeie puternic si pentru ca l-a invatat pe Yusuke sa lupte :36:
4)Raizen ~ e un bun conducator si a rezistat atata dupa ce nu a mai mancat oameni ^.^ .
5)Karasu ~ Mi-a placut de el, chiar daca e personaj negativ, felul cu arata, cu gandea :1:, pic with him

Zbyee!!...
39 personajele mele preferate 39

1. Yusuke - il admir pentru curajul si vointa de care da dovada
2. Hiei - imi place felul lui de a fi si tehnica lui kokuryuha
3. Raizen - intelept dar tot odata foarte puternic
4. Kurama - as vrea sa-l angajez ca gradinar 24
5. Kuwabara - imi place ca e foarte comic

Nu stiu daca la poll ai pus cum trebuie intrebare, care e pe primul loc, pai la putere e clar ca Yusuke, puteai sa pui, pe cine preferati sau care va place mai mult.

And i quote: "zbyee" 24
Ei bine, ei bine...

1) Youko Kurama- nu pot abtine!!!! Sunt cliseica, stiu, dar il ador pe baiatul asta! Innebunesc cand il vad! Cred ca am si yaoi- uri cu el!!!21
2) Yusuke- unul din personajele mele preferate. Imi place ca in ciuda puterii nu e un increzut si ca isi pastreaza simtul umorului! El si Kazu ma fac mereu sa rad.
3) Shizuru- ei bine, un personaj foarte interesant. Detasata, mereu practica si cu capul pe umeri, ingenioasa si, dupa parerea mea, destul de frumoasa, Shizuru e cel mai simpatic personaj feminin din YuYu Hakusho!
4) Shura- imi place curajul lui. E putin cam repezit, dar asta e in regula la varsta lui. Copilul tipic, nimic special. Imi e totusi simpatic. Strange...
5) Hiei- recunosc! Povestea lui m- a miscat intotdeauna, iar cand o vedeam, plangeam indignata... Cel mai interesant personaj din serial.
Ehe... am venit si eu. Pai topul meu suna cam asa:

1) Yomi... nu stiu de ce, dar caracterul sau este demn de admiratie! Si pur si simplu imi place trecutul sau...
2) Yusuke... pai personaj principal, glume si faze haioase, ce ti-ai putea dori mai mult??
3) Hiei... un trecut incredibil si puteri inimaginabile (sau cel putin asta a fost parerea originala)
4) Youko Kurama... desi acest bandit imi lasa un gust amar in gura... are si el un caracter mai special, un trecut mai aparte si o infatisare mai strange
5) Shura... cam cum eram si eu cand eram mica, ma refer la comportament. dar asta nu inseamna ca m-am luptat cu bestii spirituale cand aveam 5 ani. doar ca ma credeam cea mai tare, ca si el!
Pai sa ma gandesc....

1)Yusuke>este personajul meu preferat.Il ador din toate punctele de vedere:este dragut,puternic,super energic si zvapaiat.Se potriveste cu mine!

2)Kurama>unul dintre cei mai draguti baieti din intregul anime.Este super kawaii,puternic,super inteligent...as putea spune ca este perfect.

3)Hiei>cel mai "intunecat" personaj.Si am spus asta datorita aparentei sale.Pai ii ador freza.Si zambetul...ma da pe spate.La propriu21

4)Hagiri>eh...asta da baiat.Este atat de kawaii cand e pe motocicleta.Visez cu ochii deschisi.

5)Raizen>ee...si aici ajungem la cel mai puternic personaj.Este tatal lui Yusuke,asa ca nu putea sa lipseasca din topul meu.Ce daca are cateva mii de ani...tot dragut a ramas8->!
Personaje preferate....muhahahah
1.Hiei il admir pentru viteza,calmul pe care il are si puterea 001_tongue
2.Yusuke Este cam bataus (ceva de genu eu 21 ),ii place sa fie respectat si lupta pentru bine
3.Raizen Zeul luptelor ...Pakat ca a murit a fost un luptator cu onoare...si a fost de apreciat ca nu a mai mancat oameni chiar dak stia ca va muri: Sad
4.Kurama In forma lui Yoko -Una dintre cele mai temute stafii...mda..este si dragutz..perfect...hmm(grr imi aduce aminte de sasuke)
5.Toguro chiar dak parea un bad boy...si nu neg ca era...el a vrut tinerete veshnica si si-a vandut sufletul demonilor...dar in timp...sa pliktisit...asa ca a cautat pe cineva care putea sa il invinga ca sa se odihneasca in pace ^__^...metodele lui erau cam neortodoxe...dar pana la urma tot a gasit pee cineva 4
1)kurama - personajul meu masculin preferat din toate animeurile
2)hiei-e puternic, dar sensibil in acelasi timp
3)mukuro- desi e fata, e unul din conducatorii lumii de apoi
4)yukina- e dulce si inocenta
5)botan- e o zapacita
1.Botan-este o fata draguta,copilaroasa,frumoasa si cred ca si haioasa.
2.fiul lui Yomi-Este foarte puternic pentru un copil de varsta lui si....
3.Koenma-Este foarte amuzant
4.Kurama-Pe langa faptul ca este foarte frumos este si foarte puternic.
5.Ayame-Pai...este o fata simpatica.
well 39...my favorits are:

1.Kurama.....deoarece e sweet,calm,ganditor,kawaii si puternic 4 si ador forma lui demonica.....
2.Raizen........deoarece este zeu si mi-a placut cand i-a povstit lui Yusuke despre mama lui
3.Yomi.......deoarece este puternic,chiar daca nu poate vedea si trecutul lui este unul interesant
4.Yusuke.....deoarece este si amuzant si serios at the same time 4 .....si imi place felul sau de a lupta
5.Hiei.....deoarece este calm,rigid cu unele persoane si are o viteza incredibila
Primul este cu siguranta Yusuke Urameshi - tehnica de lupta si evolutia sa dinaintea luptei cu Toguro in turneul artelor martiale negre au fost fantastice! He looks good, tough. Imi place mult personalitatea lui - se aseamana intr-un fel cu a mea ^,^ A fost totusi neasteptat sa devina Ma-zoku oO
Al doilea este nimeni altul decat Youko Kurama - desigur, in varianta demon. Pe langa faptul ca arata ... awh ... mai are si o personalitate puternica; puterile lui sunt cu adevarat de invidiat.
Al treilea este Karasu; arata si bine si mai are si puteri destul de interesante.
Al patrulea este Kaname Hagiri - the same: good-looking and powerful.

Locul al cincilea este liber. Nu pot clasa un alt peronaj pe locul 5.
Pagini: 1 2
URL de referinta