Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Top 5 personaje preferate
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Hmm...
Kurama ----> personajul meu favorit, dar si ca Shuichi Minamino si Youko Kurama, bineinteles. Ma uimeste modul sau de a rezolva dilemele si e tare sweet si puternic iar cate o data are mici scapari de a ucide. 21
Hiei ---> in afara de faptul ca persoanitatea lui e de gheata e si puternic si super dragut ^_^
Mukuro ---> Ma impresionat trecutul sau si totusi ma socat ca e fata O_o dar si mai mult mia placut cum la supus pe Hiei atunci in camera aia..hmm...sau ce o fi fost... deci un personaj de admirat
Yusuke ---> locul 4... da... inainte era preferatul meu si un persoanj super dragut si amuzant^_^
Botan ---> putea sa lipseasca? doar faptul ca e putin zapacita ma facut sa zambesc de fiecare data^_^ e chiar un personaj dragut
La mine e cam asa:

1. Kurama ~ e personajul meu preferat si imi place mult personalitatea lui.

2. Hiei ~ se comporta matur si tine la prieteni.

3. Yukina ~ e un personaj foarte interesant, imi place personalitatea ei si gandeste matur, imi place si abilitatea ei.

4. Botan ~ chiar daca nu are nu stiu ce rol in acest anime si uneori pare antipatica mie imi place mult, e amuzanta si se prosteste n.n

5. Yusuke ~ e personajul principal, e puternic si imi place cat de cat desi uneori e enervant si mi se pare cam fitos z.z
well...

1Hiei - are trei ochi, părul şi haine negre şi este tăcut, de fapt Hiei este rău dar nu vrea să fie prins şi pedepsit. Hiei e de partea binelui, ok, o fi el solitar şi vrea să pară bad boy, dar în adâncul sufletului ţine mult la sora lui, Yukina, dar şi la prieteni, cel mai bun fiind Kurama. pentru asta imi place,e personajul perfect in opinia mea

2.Kazuma Kuwabara, măscăriciul grupului. Are onoare şi îşi ajută prietenii oricând. Momentele în care o vede pe Yukina sunt cele mai haioase. Deasemnea el este şi "cel mai bun prieten" al lui Yusuke, certându-se de nenumărate ori

3.Kurama - da tot ce are mai bun,tine la prietenii lui, e frumusel..9 lupta bine si are un caracter bland si rabdator,ceea ce eu admir la el

4.Botan- desi nu e foarte puternica , este desteapta,mereu gata sa-si ajute prietenii daca sunt in pericol,gata sa se sacrifice.

5.Mukuro- habar nu am de ce,dar mi-a atras simpatia
Pagini: 1 2
URL de referinta