12-29-2007, 10:42 PM
Deci, nu cred ca ar trebui o sectiune pentru asta ( sau poate ar trebui o.O ), deci ar fi de ajuns un topic. In acest topic vom vorbi despre scoala
( cum ii sugereaza numele, bine, liceu, facultate, scola profesionala, fiecare unde e
), totul despre scoala, asa ca va propun niste lucruri pe care le vom dezbate...
1)parerea ta personala despre scoala, e folositoare sau nu, invatamantul romanesc
2)scoala ta ( liceul, facultatea, etc. ), aspect, ambianta
3)materia preferata si de ce
Desigur, mai puteti spune si alte lucruri.
Eu consider ca scoala este foarte folosiroare pentru dezvoltarea noastra intelectuala, dar absenteismul si abandonul scolar din pacate au luat proportii mari dupa 89, in principal din cauza parintilor, dar si din cauza Invatamantului Romanesc. Nu se aloca fonduri destule pentru cei care poate peste cativa ani vor fi "fala tarii", de asemenea copiem pe cei din strainatate, dar doar pe jumatate ( voi face o mare paranteza pentru a discuta despre tezele unice. In strainatate ideea e sa nu dea nici un test tot anul, iar la sfarsit, la fiecare materie cate un test, asta le constituie media. Dar nuuuuuuu, noi a trebuit sa facem media cu "tezele unice" si sa invatam mai mult, oricum sunt convinsa ca profa de romana ar fi iertat trei virgule si o caciulita nepusa >.< )
Scoala mea e frumoasa, e ceea mai noua din oras
. In cate scoli am intrat ( si am intrat in muuulte o.O ( concursuri, olipiade ;) )) nu am vazut in nici una un hol asa de larg ca cel din scoala mea. Materia mea preferata este desenul, nu ca e usor, avem un profesor care chiar se implica, ne da un desen pe saptamana, si unii termina cu 5 o.O, si sunt convinsa ca desenul ma va ajuta in viitoarea mea cariera. Zbyee!!... ( and no spam, please )
( cum ii sugereaza numele, bine, liceu, facultate, scola profesionala, fiecare unde e
), totul despre scoala, asa ca va propun niste lucruri pe care le vom dezbate...1)parerea ta personala despre scoala, e folositoare sau nu, invatamantul romanesc
2)scoala ta ( liceul, facultatea, etc. ), aspect, ambianta
3)materia preferata si de ce
Desigur, mai puteti spune si alte lucruri.
Eu consider ca scoala este foarte folosiroare pentru dezvoltarea noastra intelectuala, dar absenteismul si abandonul scolar din pacate au luat proportii mari dupa 89, in principal din cauza parintilor, dar si din cauza Invatamantului Romanesc. Nu se aloca fonduri destule pentru cei care poate peste cativa ani vor fi "fala tarii", de asemenea copiem pe cei din strainatate, dar doar pe jumatate ( voi face o mare paranteza pentru a discuta despre tezele unice. In strainatate ideea e sa nu dea nici un test tot anul, iar la sfarsit, la fiecare materie cate un test, asta le constituie media. Dar nuuuuuuu, noi a trebuit sa facem media cu "tezele unice" si sa invatam mai mult, oricum sunt convinsa ca profa de romana ar fi iertat trei virgule si o caciulita nepusa >.< )
Scoala mea e frumoasa, e ceea mai noua din oras
. In cate scoli am intrat ( si am intrat in muuulte o.O ( concursuri, olipiade ;) )) nu am vazut in nici una un hol asa de larg ca cel din scoala mea. Materia mea preferata este desenul, nu ca e usor, avem un profesor care chiar se implica, ne da un desen pe saptamana, si unii termina cu 5 o.O, si sunt convinsa ca desenul ma va ajuta in viitoarea mea cariera. Zbyee!!... ( and no spam, please )
ca ne face sala de sport >.< care ar trebui sa fie gata la anu....dar panaa acum ne laudam cu o groapa mare....<eu nu pra le dau speranta>
)imi place!si ar mai fii...nu ar mai fii nimic
....
... oricum, stiu ca foarte multi vorrade de mine ( god, eu nu stiu de ce, stiti voi mai bine >.>' ), isna eu pot sa fac adunari si saderi cu cifre mari in minte, utilizand degetele de la mana >.>... asa e mult mai simplu
...
so cool ...mda ,deci ,astea 3 imi plac >.< ^^