Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Echipa Perfecta
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Haide-ti sa ne gandim la patru personaje care ar putea forma o echipa perfecta.Nu conteaza daca in anime au fost sau nu inamici...important este sa fie o echipa formata din patru personaje.Argumentati-va raspunsul.
Incep yo:
cred ca echipa perfecta ar fii formata din:Yusuke,Sensui,Toguro si Raizen.De ce am facut aceste alegeri.Pentru simplul motiv ca toti patru sunt incredibil de puternici si daca ar renunta la rivalitatile dintre ei ar fii o echipa perfecta.
Astept opiniile voastre.
Echipa perfecta dupa parerea mea este deja formata in anime. Yusuke, Kurama, Hiei si Kuwabara formeaza echipa perfecta :1:, impreuna au cantitatea optima de concentrare, putere, avant, inteligenta, se completeaza unul pe altul :6: . Zbyee!!...
Pai si eu cred ca cei patru care sunt formeaza deja echipa perfecta dar.......
Dupa mine nu exista o alta echipa care sa rivalizeze cu aceasta si anume Yusuke, Raizen, Yomi si Mukuro daca astia patru ar fi in aceeasi echipa si s-ar intelege unul cu altul eu nu prea vad pe careva destul de puternic ca sa ii invinga.
Echipa mea preferata este format din Yusuke, Kurama, Kuwabara si Hiei. Se completeaza unul pe altul.
Desi au si mici neintelegeri acesti pot salva lumea.
Toti sunt puternici si destepti, haiosi si suparati... tristi si fericiti... oricum ar fi sunt perfecti ca echipa!!!43
Echipa perfecta?! Dar oare nu o stim si o indragim?! Yusuke, Kurama, Kuwabara si Hiei... Ei sunt echipa perfecta! Impreuna au reusit sa domine la Turneul Artelor Martiale Negre si sa il infranga pe Sensui.
Desigur, as fi tentata sa ii pun pe cei mai puternici demoni din Makai impreuna intr- o echipa, dar uniunea dintre ei ar lasa de dorit, iar rivalitatile ar aparea imediat!
Raman la parerea mea... Cei patru - Yusuke, Kurama, Hiei and Kuwabara - sunt echipa perfecta!
URL de referinta