Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Episodul sau faza preferata.
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Care episod sau faza va place mai mult?Incep yo:
1)Episodul doi este bestial de la inceput pana la sfarsit....
2)Faza cand K spune ca Yuki si Shuichi au fost toata ziua in parc,lingandu-se si punandu-sio....Sakano face o criza de nervi,managerul clarifica situatia ca "au lins inghetata si au pus fise in automate"...si la sfarsit lui Sakano i se invarte capu si zice "Oh,my sweet baby"...mortala faza21)
3)Si ador faza cand Yuki il bate pe MAok(parca asa il chema) si Taki ii zice "ochii tai nu seaman cu cei ai unui romancier...ci mai mult cu cei ai unui animal salbatic"...si raspunsul lui Yuki este unul de te da pe spate "aizawa,imi ranesti sentimentele.Toata lumea spune ca ochii mei sunt irezistibili".105
episodul doi imi place si mie e super cool ^^
mie imi place cel mai mult faza cu yuki si shuichi cand sunt in lift si yuki il saruta :8: a stai mi-am mai amintit faze care imi plac! XD imi mai place adik...39 oarecum imi place cum arata shuichi cand ia bataie >.< ( nu ma intelegeti gresit , nu-mi place idee ca ia bataie... orcum mereu m-am intrebat ce fac tipii aia cu el Blushingpareau asa de.... "diabolici" asa sa revenim la ce ziceam deci shuichi e asa de kawaii cand e suparat acolo Sad si imi place ca Hiro merge repede la yuki si... XD sti ce imi place tot ep ala desi nu-mi amintesc ce ep era 39
Mie imi plac cel mai mult
Episoadele 1, 2 si 13- foarte incitante, romantice, am plans, am rasSmile
Faza: cand Yuki il bate mar pe Taki
Replica: ochii tai nu seaman cu cei ai unui romancier...ci mai mult cu cei ai unui animal salbatic"...si raspunsul lui Yuki este unul de te da pe spate "aizawa,imi ranesti sentimentele.Toata lumea spune ca ochii mei sunt irezistibili"
21 zau, ce nu ar face Yuki pentru Shu al lui
Eto..Eto..Eto..imi place faza in care revine Hiro in trupa si cand iese Ryu de sub masa 21 24) Am trait sa vad si fata lu` Fujisaki 21
I loved that scene 8
In principal toate episoadele.Toate au ceva special. 21
URL de referinta