12-29-2007, 05:04 PM
Care este episodul vostru preferat din Yu Yu Hakusho si care este motivul pentru care l-ati ales?Puteti alege mai multe episoade.
Episoadele mele preferate sunt(nu le stiu numele):
1)Episodul in care moare Yusuke>am plans super mult.Este pur si simplu emotinant...Kuwabara sufera atat de mult.
2)Cand reinvie ca Mazoku>m-am uitat la el de 20 de ori si inca nu m-am saturat.Este super interesant.
3)Hiei vs. Bui>imi place pentru ca Hiei foloseste dragonul...si ador atitudinea pe care acesta o are in episodul respectiv
4)Legendarul yoko Kurama>pff...cat mi-a placut episodu ala.Nici akm nu uit cat de speriat era pescaru ala (sau ce o fi fost el)cand si-a dat seama cu cine se lupta
Si lista poate continua.
Episoadele mele preferate sunt(nu le stiu numele):
1)Episodul in care moare Yusuke>am plans super mult.Este pur si simplu emotinant...Kuwabara sufera atat de mult.
2)Cand reinvie ca Mazoku>m-am uitat la el de 20 de ori si inca nu m-am saturat.Este super interesant.
3)Hiei vs. Bui>imi place pentru ca Hiei foloseste dragonul...si ador atitudinea pe care acesta o are in episodul respectiv
4)Legendarul yoko Kurama>pff...cat mi-a placut episodu ala.Nici akm nu uit cat de speriat era pescaru ala (sau ce o fi fost el)cand si-a dat seama cu cine se lupta

Si lista poate continua.
...
episodul preferat
imi plac toate ep in care apare HIEI
dar totusi sa zicem un ep care imi place ar fi...
si episoadele in care Yusuke lupra cu raizen si apoi cand apare hiei si youko si incep sa rada in hohot ^^ CYAAA! is asa de kawaii ei 2 acolo XD
@-) I love it!