Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Episodul Preferat
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Care este episodul vostru preferat din Yu Yu Hakusho si care este motivul pentru care l-ati ales?Puteti alege mai multe episoade.
Episoadele mele preferate sunt(nu le stiu numele):
1)Episodul in care moare Yusuke>am plans super mult.Este pur si simplu emotinant...Kuwabara sufera atat de mult.
2)Cand reinvie ca Mazoku>m-am uitat la el de 20 de ori si inca nu m-am saturat.Este super interesant.
3)Hiei vs. Bui>imi place pentru ca Hiei foloseste dragonul...si ador atitudinea pe care acesta o are in episodul respectiv
4)Legendarul yoko Kurama>pff...cat mi-a placut episodu ala.Nici akm nu uit cat de speriat era pescaru ala (sau ce o fi fost el)cand si-a dat seama cu cine se lupta21
Si lista poate continua.
Episodul 2 a fost preferatul meu , cand Yusuke imprumuta sufletul unui tovaras , mai exact Kuwabara , pentru a vorbi cu prietena sa pentru ultima oara . In cele din urma , oul incepe sa se sparga si inima sa sa bata din ce in ce mai tare , iar mama sa se opreste din baut . Yusuke e cu un nou pas spre viata .
Episodul meu preferat este acela in care reinvie Yusuke, atunci cand Poo se face o pasare mare, si cand ii pacaleste pe aia ca vrea sa ii omoare, cat am mai ras 21 . Si seria de episode cu copilaria lui Hiei, mi-au placut foarte mult Sad ...
39 episodul preferat 39
Pai sunt prea multe dar mie imi place acela cand Yusuke il bate pe Sensui pentru atat de mult s-a lungit actiunea pana acolo incat abia asteptam sa se termine.
Episodul meu preferat e cel in care Raizen ii povesteste fiului sau despre iubita lui de pe Pamant... Motivul?! Sunt o maniaca a idilelor, si sincer vorbind, Raizen si iubita sa mi s- au parut cel mai reusit cuplu din serial21!I' m crazy, I know...21
nu cred k am un ep pref! 001_tongue imi plac toate ep in care apare HIEI 8 dar totusi sa zicem un ep care imi place ar fi...39 ep cand lupta hiei cu mukuro ^^ nu mai stiu sigur, park sunt 2 39 in orce caz alea imi plac ^^ a mi-am amintit 4 si episoadele in care Yusuke lupra cu raizen si apoi cand apare hiei si youko si incep sa rada in hohot ^^ CYAAA! is asa de kawaii ei 2 acolo XD
Episodul meu preferat... pai... :32: is a secret:32: episodul meu preferat este cel in care Kurama se lupta cu Shigure... pur si simplu il ador...

Iar replica lui Kurama la final, cand vorbeste cu Yomi "nu las pe nimeni in urma" (sau ceva de genu)43@-) I love it!

Deci asta este episodul meu preferat!!! 8
URL de referinta