Un film care mie mi-a placut super mult.Inceputul a fost unul foarte amuzant, o veverita care incerca din rasputeri sa ingroape o ghinda

.Partea trista a fost moartea mamici acelui copilas,de care au grija Mamfred(mamutul),Diego(tigrul) si sid(parca asa o chema pe nevastuica).Cum vi s-a parut acest film?V-a placut Ige Age-The Meltdown?Astept opinii.
Cred ca l-ai vazut acum cateva zile pe Pro Tv , nu ?
A fost extrem de amuzant , mai ales la inceput , in prima serie , din 2001 , cand gheata avea sa se topeasca si animalele trebuiau sa paraseasca tinuturile .
Chestia ca veverita cu dinti de iepure sa se trezeasca in viitor a fost chiar exagerata . Nu ai cum sa traiesti 2000 de ani la gheata , fiindca sangele nu poate rezista , si peste asta , creierul are nevoie de informatii . Iar tot in viitor , veverita se zbatea sa scoata aceeasi ghinda dintr-o bucata de gheata .
My favourite 3D cartoon ever . ^ ^
In legatura cu ce ai zis tu...faza cu traitu in gheata.Daca organismu ingheata intr-un timp foarte scurt,organele interne nu au timp sa asimileze frigul si stagneaza.Dar asta nu inseamna ca persoana in cauza moare.In momentul dezghetari,se activeaza circulatia fluidelor in corp si persoana isi revine.Ca in cazul criogenarilor:omul este inghetat foarte repede iar organele interne raman neatinse.Dar chestia cu veverita e chiar funny

.Nu stiam ca a fosdt pe Pro TV.Yo il am pe Pc..
Ador filmu asta,...

:X

:X ...imi place atata de mult..l-as putea vedea de o suta de ori toate partile si nu m-as plictisi......il recomand celor care nu s-au ultat la el....