Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Ciresarii ( Constantin Chirita )
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
*( Vine vremea cireselor. Voi, cei din lice si voi cei care-l cititi, voi cei care dati doi si trei Jules Verne pe un "Castelul fetei in alb", voi, cei care schimbati cartile flendurite, cele despre ciresari, cu aceeasi patima cu care schimbati timbrele, emise din statele intemeiate pe luna, voua va spun: se apropie vremea cireselor, sa dam imparatului cireselor, ca bir pentru sentimentele noastre, cate un cos cu cirese.Noi il iubim pentru ca suntem ciresari adevarati.
Hei, ciresari! )*
Imi place foarte mult citatul asta 001_tongue , si si cartile, *Cavalerii florii de cires*, *Castelul fetei in alb*, *Roata norocului*, *Aripi de zapada*, si, in cele din urma, **Drum bun, ciresari!** Fiecare in aprte este speciala, sunt niste povestiri interesate, povestite intr-un mod inedit. Ce credeti despre "ciresarinande
Am citit si eu Ciresarii acum cativa ani.
Nu mai stiu sa zic clar. Stiu ca prin scoala primara incercasem insa mi se parusera grele. Am incercat apoi prin clasa a 7-8 (cred) si nu le-am mai putut lasa din mana. "Castelul fetei in alb" a fost preferata mea - am citit-o intr-o singura zi 001_tongue
La un moment dat insa nu am mai gast cartea 5-a ("Drum bun,Ciresarii) si am regasit-o abia pe la sfarsitul liceului (cls 11-a) uitata la bunici ascunsa printre alte carti 001_tongue . Am fost atata de bucuroasa ca am regasit-o incat am citit-o si pe asta tot in 1-2 zile.
Chiar mi-as dori sa le recitesc, insa deocamdata am destule carti incepute 001_tongue
WOW! A fost promul roman pe care l'am citit :X Am fost atat de indragostita incat o saptamana doar asta am facut...am citit toate cele 5 volume 001_tongue nu ma puteam opri 21
Mi'a placut la nebunie...le'am citit prin clasa a 6'a ...acum nu stiu dak m'ar incanta la fel de mult Smile si nu m'ar mai tine in tensiune 001_tongue dar cred k o sa le mai citesc odata de dragul copilarie 4
URL de referinta