Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Top 3 carti favorite
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
1.Alchimistul(de Paulo Coelho)-super cartea.....O dată la citeva decenii, apare o carte care schimbă pentru totdeauna viaţa cititorilor săi. Alchimistul lui Paulo Coelho este o astfel de carte. Singura noastră obligaţie este să ne realizăm destinul. Extraordinarul roman al lui Paulo Coelho a inspirat milioane de cititori din intreaga lume. Această poveste, uluitoare in simplitatea şi inţelepciunea ei, este despre un păstor andaluz pe nume Santiago care işi părăseşte casa din Spania, aventurindu-se in Africa de Nord in căutarea unei comori ingropate in Piramide. Pe drum intilneşte o ţigancă tinără şi frumoasă, un bărbat care işi spune rege şi un alchimist, care ii arată calea. Nimeni nu ştie care este comoara sau dacă Santiago poate depăşi obstacolele intilnite in drumul prin deşert. Dar ceea ce incepe ca o aventură copilărească pentru a descoperi locuri exotice şi bogăţii lumeşti se transformă intr-o căutare de comori ce nu pot fi aflate decit inlăuntrul tău. Plină de sevă, evocatoare şi profund umană, povestea lui Santiago este un etern indemn de a ne urma visele şi de a ne asculta inima.
2.Jurnalul erotic al unei adolescente de 16 ani(Melissa P)-o carte interesanta...Un roman scandalos, scris impecabil… O poveste pe care n-o poti lasa din mâna, spusa cu o pasiune care îl copleseste pe cititor…"
3.Hobbitul-(J. R. R. Tolkien)-preludiul trilogiei Stapanul inelelor, este povestea unor aventuri extraordinare prin care trece un grup de piticuti, in cautarea unei comori pazite de dragonul Smaug Magnificul...
Hmmm...cum ador cartile cu si despre magie, ele vor ocupa primul loc
1. Harry Potter:mereu va fi seria mea preferata, cut toate ca am inceput-o din greseala
2.Tara Duncan si Nina fetita celei de-a 6 Luni:nu ma pot hotara care, avand in vedere ca ambele imi plac
3.Enciclopediile mele de magie:imi place sa citesc despre tot felul de mituri si legende
Ar mai fi multe carti: de poezie,Printul bufonilor, I.L. Caragiale...
1.Harry Potter-cum majoritatea dintre cei ce au postat aici au si spus ... este o carte ( carti ) extrem de reusita.
2.Cartea timpului-are o idee extrem de originala si interesanta.
3.Cronicile din Spiderwick-o carte interesanta si hoioaisa , merita citita .
well...nu e vb de una singur pt k la fiecare este o serie intreaga cu mai multe volume (unele serie intreaga altele ...>.< ei bine ...inca nu sa terminat seria dar in fine )

1.Harry Potter (J.K.Rowling)-intr-adevar preferate de multi -am citit toate 7 cartile (partea a7a am citit-o sh in engleza sh in romana ) actiune complexa, imaginatie din plin , ce sa mai ^^
2.Cronicile Wardstone(Joseph Delaney)-4 carti pana acum din cate stiu trebuie sa apara si o a5a .Sunt genul de carti care deji sunt mai spooky nu prea sperie 21 in orice caz foarte bune
3.Eragon-Christopher Paolini-Am citit cele 2 carti si abia o astept pe a3a Smile Captivant...dar in special foarte original... ^_^
Ahmm... Cam greu de efectuat un top, dar nah, sa incerc...

1. Twilight*Stephanie Mayer*

Este cea mai buna carte EVER! Povestea, chiar daca e una clasica e plina de lucruri interesante, momente culminante si mai ales descrieri adevarate, iar sentimentele prezentate sunt mereu profunde si pure ...

2.Cnicile Vampirilor *Anne Rice*

Autoarea e printre preferatele mele... Are un stil de a scrie magnific ... Stie atat de bine sa descrie, sa captiveze cititorul ... E chiar buna. Iar Lestat e magnific. Descrierea lui si mai ales personalitatea sa m'au uimit...

3.Harry Potter*J.K.K. Rowling*

Chiar ca a avut imaginatie autoarea cand s'a apucat de carte... Totusi e prea copilaroasa[ mai ales primele volume], si cred ca de aceea e pe 3la mine... Imi place, mai ales povestea. Pacat ca nu se prea vad descreri...
Top 3... de ce doar 3??? 21

1. Seria Scoala de vrajitorie de E. Rose Sabin - Primul volum "Scoala de vrajitorie" este preferatul meu dintre toate trei. Desi la inceput actiunea pare simpla, pe parcurs, romanului devine intortocheat. Sufletul eroinei se fragmenteaza si fiecare particica este explorata de catre scriitoare. Descrierile lui E. Rose Sabin sunt profunde si interzic normalul. A doua carte "Bestiile ataca" este ceva mai usoara. Arta unui elev, inofensiva candva, devine malefica si toti cred ca e posedat de 3 demoni pe care i-a adus cu el de pe Taramul Teribil si care fac ravagii in scoala. Ultimul roman "Puteri periculoase" este cel mai putin complex si prezinta viata fondatorului scolii, Lesley Simonton.

2. Seria Fetita celei de-a 6-a luni de Moony Witcher - Sunt niste carti simple dar foarte interesante. Imi plac foarte mult descrierile autoarei. Sunt pur si simplu... magice! Chiar daca sunt carti adresate in special copiilor, captiveaza pe oricine.

3. Seria De`a dreptul ucigatoare de Debi Gliori - "Magie de`a dreptul ucigatoare" si "Viclesuguri de`a dreptul ucigatoare" sunt doua carti haioase, care te fac sa zambesti cu gura pana la urechi, in cel mai rau caz. Actiune simpla, umor nebun, animale cu atitudine, o bona cu puteri magice si chiar Mafia!
1. Silmarillion J.R.R. Tolkien - (cartea ce precede Hobbitul si Stapanul Inelelol.).In ea este cuprinsa cam toata istoria de pe toate "pamanturile" din creatiile sale. E ciudat cum a putut autorul include toate cele trei volume din Stapanul inelelor intr-o parte din carte. ..iar descrierea luptelor,crearea Pamantului de Mijloc,Valinor,conflictul dintre eldari...superba carte... ador stilul lui Tolkien (deabea astept sa citesc Stapanul inelelor)
2. Harry potter -am citit cartile din curiozitate. mi-au placut foarte mult ..am citit de mai multe ori fiecare carte ..au fost pentru mult timp pe locul 1 in topul preferintelor..(a avut o imaginatie foarte bogata autoareaLaugh)filmele nu se ridica la nivel de carte...nu au surprins chiar atat de bine actiunea
3 Gossip girl - am citit doar primele 3 carti .. si..sunt innebunita dupa ele, sunt geniale Blush
pai...sa vedem[ar trebui sa se faca top 10 cartzi..dar in fine]:

1:Vampiratii de Justin Somper*cartea este despre doi frati care ajung sa se piarda pe mare;unul este salvat de o coraie de pirati,celalalt[defapt s-ar spuse cealalta X-x'] ajunge pe o corabie neobisnuita-cu vampiri[adica pirati care,la aparitia lunii,se transforma in vampiri.

2: Seria: Fetita celei de-a sasea luni-este o serie de 4 carti[din fericire le am pe toate Smile ] de Moony Witcher*este vorba de o fetita care studia alchimia,si care,impreuna cu prietenii ei,se lupta cu un fel de vrajitor care a ascuns cele patrue elemente fundamentale:focul,pamantul,aerul si apa.In fiecare cart este vorba de gasirea unuia dintre elemente.

3:Blestemul mumiei-Secretul mortii lui Tuthankamon de I.G. Mourry*in carte este vorba despre expeditia lui Horward Carter,arheologul,care incearca sa gaseasca secretul mortii lui Tunthankamon,sau mai bine zis,imprejurarile in care a murit acesta.

Ar mai fi niste carti,dar sa zicem ca astea sunt printrre cele mai tari dintre cele pe care le-am citit.4
Pagini: 1 2
URL de referinta