Animezup - forum manga si anime

Full Version: Cum ati vrea sa arate bestia voastra spirituala?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ideea e "furata" de pe alt forum, dar cred ca ar fi funny fiecare sa spuna cum ar vrea sa ii arate bestia spirituala 001_tongue .
Bestia mea spitituala as vrea sa fie un pigmeu pufos ( prea mult Harry Potter strica 37 ). As vrea sa fie putin mai mare decat un pumn, in forma de cerc, tot acoperit cu un puf bogat si roz. Sa aiba niste aripioare micute si albe ca zapada, sa aiba bujori in obrajori, mereu vesel, si, normal, ochi.i de un rosu aprins si patrunzator @_@ . Ja ne!
Sa ma gandesc...as vrea sa semene cu o pasare flamingo,sa aiba un mot in varful capului de culoare alb(bestia sa fie mov),sa aiba ochii rosii,pe piciorul stang sa aiba un semn in forma de inima.A,si as vrea sa il cheme Catastros!Am inebunit,nu?
pey... bestia mea spirituala.. ash vrea sa aduca pe undeva cu Mufasa din Lion King, violet-inchis, cu reflexii negre, ochii de asemenea, negrii... o zgarda rosie, simpla si o "pata" pe blana,alba, pe piciorul drept, in fata, sub forma unui sarpe 001_tongue imaginatzie bolnava ce sa-i faci 4
Oki,imagination mode on
Bestie spirituala?Hmm....un elefant in miniatura(cam de juma de metru),cu ochii in intregime albastrii,pielea purpurie(o nuanta draguta,ca nu vreau sa arate bolnav >.< ),cu dungii verzi(fosforescente chiar) si cu un pitolocitriac in varful capului.
Sick,right?
But it doesn't matter,that's the way I want it to be 4
bestia mea spirituala.....pai dupa nume ar trebui sa fie o chestie rea si urata ...pai doar este o bestie...
pai as vrea sa semene cu un ursulet pufos alb cu aripioare mov...cu ochi mari si albastri, sa vorbeasca 15 limbi si sa il chem tzutzi....
Pai..as vrea ca bestia mea spirituala sa fie un leu... unul cam maricel.. un metru jumate... sa arate ca leii normali in afara de faptul ca...:35: as vrea sa aiba aripi... cam cum are leul acela din reclame... si as vrea sa il cheme Leosy!!!
pai, bestia mea spirituala mi-ar placea sa fie mica precum un perus. sa fie verde, pufoasa, sa aiba ochisorii mari si negrii, sa fie jucausa si sa o cheme kari
Bestia mea spirituala as vrea sa arate ca un Pheonix de foc mare si foarte frumos si puternic si atunci cand am nevoie de ceva o sabie si nu am sa vina sa mio aduca
Bestia mea... poi o chestie ca un minotaur cu cap de lup, corp de minotaur(duh), gheare si coada de leu.A si putina coama de leu nu strica nimanui! Si pe spate o dunga nearga. Si numele crec ar fi RenKa...
Bestia mea spiritoala ar trebui sa arate ca o vulpe rose
Pages: 1 2
Reference URL's