(ソニックX, Sonikku Ekkusu?) is a Japanese anime featuring video game hero Sonic the Hedgehog, partially based on the storylines of the Sonic Adventure series. It was animated and produced in Japan by TMS Entertainment with the partnership of Sega and the Sonic Team. In 2003, 4Kids Entertainment licensed Sonic X for American U.S. licensing in a joint effort between 4Kids and VIZ Media (it was formerly with ShoPro Entertainment before ShoPro and VIZ, LLC merged into VIZ Media) and distributed by FUNimation. It is also shown in Europe, Australia, Israel, Brazil and Latin America by Jetix, and in Canada by YTV. Originally planned as a 52 episode series which would be inspired by the storylines of the Sonic Adventure series, Sonic X has now expanded to 78 episodes which were shown in Thailand, and France in February and March 2005. As of 2007, the series has supposedly ended its run, although there are rumors that the show may continue (see below). After almost a full season off the air in the US, Sonic X began a "new" run on May 5, 2007, starting with the series' first episode, though it ended with episode 29 on November 17, 2007. However, the show can still be seen at
http://www.4Kids.tv, or on DVD.
Mie mi-a placut destul de mult, desi mi s-a parut cam copilaros. Voi ce credeti?
Zbyee!!...
Urat, urat, urat, s.a.m.d, dezagreabil desenul. Fara rost, poveste asemanatoare cu multe, viteza lui X prea mare (

).
Pur si simplu nu mi-a placut acest d.a.
Am vazut anime-ul in romana pe Jetix , inclusiv sezonul 2 , insa raman la parerea ca prima versiune a fost mult peste cel din 2003 .
nici nu am stiut sa ii anime.....deci ii urat , groaznic, tembel, prost, extraordinar de naspa.... vai are o actiune tampitica, nu intelegi nimic......deci ii naspa...
Ok...nu stiu de ce...insa de cand sunt mica, mi-a placut Sonic

Mi se pare un anime mai mult pentru copii, insa foarte ok! Pacat ca nu il mai baga, deoarece inca m-as uita cu drag la el

white Wrote:nici nu am stiut sa ii anime.....deci ii urat , groaznic, tembel, prost, extraordinar de naspa.... vai are o actiune tampitica, nu intelegi nimic......deci ii naspa...
de acord cu tine acest aanime este intradevar nasol
Motiv 1 : a fost dublat de 4kids
Motiv 2 : nu urmareste prea bine Jocurile Sonic Adventure 1 si 2
acele jocuri au fost si inca sunt misto
nici eu nu am stiut ca ii anime....zau, chiar nu pare a anime!!! Si ii chiar nashpa!!!Nici la varumi-o , care are 8 ani nu prea ii place !!! e o prostie , daca la altii le place atunci.....dar chiar nu inteleg ce le place la acest "anime"

???.....So dupa cum am zis si mai zic o data : e o prostie!!!
dezagradabil,in primu lrand urasc acest anime sau cartoon ori ce o fii.
e ptr copii sub zece ani,cel mult 11 ani.are o actiune ridicola,unele
personaje sunt desenate haios.si nu cred ca lumea il prea urmareste,doar cei care inca
nu au descoperit anime world ^^~~_~_^^
pai am vazut si eu cateva episoade insa nu mam gandit nici odata ca ar putea fi sau este anime,peronajele mi sau parut prea banale si povestea nu avea nici un rost,cel putin asa cred eu