Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Melodia preferata
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Cum Gravitation este un anime legat in mare parte de formarea unei trupe , normal ca are melodii foarte captivante si frumoase ^^

Melodia mea preferata este Bad Luck- Easy Action . Imi plac foarte mult versurile si ritmul 43
Sa ma gandesc...poy imi plak urmatoarele melodii(unele apar in Gravitation OVA dar ce conteaza):
Bad Luck-The Rage Beat
Bad Luck-Blind Game Again(Ova)
Bad Luck-In the Moonlight(Ova)
Bad Luck-Super Drive
Nittle Grasper-Slepples Beauty
Nittle Grasper-Shining Collection
nici nu mai stau pe ganduri! melodia preferata este shining -nittle grasper ^^ deci pur si simplu ador melodia aia 43
Mie imi place foarte mult
Nittle Grasper-Slepples Beauty
E superSmile
Nittle Grasper - Sleepless Beauty [melodia asta o ador si multumita ei am luat premiul intai la un concurs 8]
Bad Luck - Rage Beat
Bad Luck - Spicy Marmelade
Hmm...melodia mea preferata este Blind Game Again, o ascult de treizeci de ori pe zi si nu ma satur.

Ar mai fi In the Moonlight si Super Drive.]

Ador ritmurile si versurile acestor melodii.
Pai melodia mea preferata e Spicy Marmelade a si mai este si welcome to my romance... 001_tongue
Canta bine 8 de fiecare data cand deschid Winampu` ascult aceste melodii ca inceput 71
hmmm ... pei vin cam asa la mine:
1. Nittle Grasper-Shining Collection (o adoooorrr ... Ryu_chan youre the BEST)
2. Bad Luck - Blind Game Again
3. Bad Luck - Spicy Marmelade
si restul ... >w<
melodia mea preferata este Bad Luck-Blind Game Again(Ova) o ador mi se pare absolut superba.si celelalte imi plac dar ai ramane preferata mea
URL de referinta