Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: AMVs de kata_ssj7
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Bleach , Dan Balan - Crazy Loop

Naruto , Linkin Park - What I've Done

Dragon Ball / Z / GT , Bushido - Alles verloren

Dragon Ball / Z / GT , District 13 - Parkour

Am realizat si eu cateva AMV-uri . Vizionare placuta . ^^ Calitatea nu este atat de buna pe GoogleVideo .
super AMV-uri - mai ales cele din Dragon Ball - postez si eu un AMV gen Dragon Ball - l-am facut cu "sony vegas movie studio 8.0" ...
http://www.youtube.com/watch?v=4oApgQ3QMR4
blue_lightning, daca vrei sa postezi un amv, fa-ti un topic, dar nu posta in topicul altuia >.<.... please ^__^""

Now...

Bleach , Dan Balan - Crazy Loop
^ Doh, este foarte pliciitor prin faptul ca cea mai mare parte a amv-ului este constituita din secvente din opening and ending, plus ca melodia nu are nici o legatura cu cea ce se intampla in amv..

Naruto , Linkin Park - What I've Done
^boooring < chiar daca a fost putin mai multa actiune.. si chiar nu se potriveste melodia cu amv-ul, pluc ca e prea putin doua - trei episoade pentru a face un amv ;)

Scuze ca nu ma uit la celalalte doua, dar pur si simplu mi-e sila cand vad grafica din dragon ball z ( mai ales cum sunt desenate personajele bleah )

Concnculuzie: fa rost de mai multe episoade, scoate subtitrarile, alege melodia care sa reprezinte cea ce semnifica animeul, si daca salvezi in movie maker , nu mai pune Best quolity for my computer, pune High qualiti video ( PAL ),s i atunci poate ca va iesi si un amv mai frumos Smile

< sper ca nu te-ai enohada ( suparat ) pe mine ^^""

Zbyee!!...
URL de referinta