Mda. Mai este un game de genu' la sectiunea Gravitation, desi sunt numai doi care-l joaca. M-am gandit ca ar da bine unul si aici. Nu cred ca e nevoie sa spun cum se joaca, pentru ca ati mai jucat astfel de "game"-uri.
Sa-i dam drumul direct :
Ce-ar face Yusuke, daca Hiei i-ar spune ca-l place ?:35:
Singur ar innebuni,s-ar impusca sau l-ar omora pe Hiei.Sa nu uitam ca un amic de-al lui,ar rade de el mereu...ma refer la Kuwabara.Cea mai buna solutie ar fi sa se ascunda in cea mai intunecata padure din Makai.
Q.Ce s-ar intampla daca Kurama s-ar transforma in fata?
Aplauzee

Kurama e fataaa !!! Sariti si veniti sa vedeti cea mai frumoasa fata din intreg Universul. Hai c-am dat-o pe aratura.
Ce-ar face Yukina daca Hiei si-ar gasi curajul si i-ar spune ca este fratele ei ?
Cred ca l-ar imbrtatisa si i-ar spune ca este fericita ca in sfarsit si-a gasit fratele
Q>Ce ar face Yusuke,daca dupa ce l-a omorat pe Sensui,ar afla ca acesta era defapt fratele lui?
A : Cum am putut face asta ? Mi-am omorat frateleee.

Ia stai. Si-a meritat soarta. :35:
Q : Ce-ar face Kurama daca s-ar trezi cu Yusuke intr-o zi ca-i sare de gat si-l saruta ?
Mai mult ca sigur ca Yusuke ar avea partre de o moarte foarte indelungata si foarte dureroasa

...
Ce ar face Kurama daca Hiei ar veni pe la spate si i-ar taia mana dreapta?
S-ar intoarce usor la el...l-ar privii lung..dupa care cu mana stanga ar scoate un trandafir...l-ar transforma un bici..si i-ar taia mana unde are dragonul(numai retin care e..mi se pare ca stanga...)
Next:Ce ar face Hiei,Kurama si restul grupului daca ar afla ca Yusuke cu puterea pe care a dobandit-o ca Mazoku ar vrea sa distruga lumea?
Pai e aproape sigur ca ar incerca macar sa-l opreasca daca nu sa-l omoare asta mai putin Hiei care sa-ar putea alia cu el
Ce ar face Hiei daca nu ar mai putea folosi kokuryuha(dragonul negru)?
Cred ca ar incerca sa gasasca o modalitate sa il recupereze.Si daca acest lucru ar fii imposibil,si-ar dezvolta o alta tehnica!E destul de puternic.
Next:Ce ar face Botan daca Yusuke ar saruta-o?
Mama ce intrebare, io stiu cred ca i-ar da cu lopata aia sau ce naiba e chestia aia pe care zboara ea.
Next: Ce ar face Koenma fara suzeta lui?