Quote:Next: Ce ar face Koenma fara suzeta lui?

poate ca ar plangeun an si ar spune ceva de genul "Suzeta! Vleau suzeta!

( "
Q. Ce ar face Yusuke daca Hiei i-ar spune ca crea sa fie sotia lui? :35:
S-ar uita ciudat la el,i-ar da un mare pumn in freza aia electrocutata dupa care ar striga cat in tin puterile:"Nu sunt GAY"!
NexT:Ce-ar face Sensui daca ar trebui sa renunte la personalitatile lui multiple?
Ar zice ca nu va face asta pentru nimic in lume si va muri incercand sa le apare ( he is soooo stupid, I know.... )
Ce ar face Yukina daca ar afla ca Hiei e fratele ei?
Cred ca l-ar imbratisa dupa care i-ar spune "Fratioare,in sfarsit te-am gasit!Acum nu voi mai fi singura"...cam asta ar zice,nu?
Next:Ce-ar face Yusuke daca ar afla ca in timpul in care el a fost in Lumea de Apoi,Keiko s-a casatorit cu Kurama?
love_yuki_eiri Wrote:Next:Ce-ar face Yusuke daca ar afla ca in timpul in care el a fost in Lumea de Apoi,Keiko s-a casatorit cu Kurama?
Cred ca ar distruge jumatate din planeta. Kurama i-a fost unul dintre cei mai buni prieteni si acum il tradeaza...
Next: Ce-ar face Botan, daca Koenma ar cere-o in casatorie? [sorry nu am avut inspiratie]
Cred ca ar ridica de catvea ori din spranceana,dupa care i-ar da cu matura in cap strigand ca ea nu se marita cu un copil(sa presupunem ca in momentul in care o cere de sotie era mic).
Next:Ce-ar face Raizen daca Yomi si Mukuro s-ar unii impotriva lui?
ar muri de inima rea (pp k ar fi inca in viata);dupa care i-ar aparea in vis lui yusuke, cerandu-i sa-l razbune, distrugand lumea de apoi.
ce ar spune kurama daca botan i-ar marturisi k il iubeste?
Pai cred ca ar afisa un zambet destul de dragut.Botan este super kawaii.Insa Kurama i-ar pune mana pe umar,spunandu-i ca tine la ea k la o prietena.
Q:Ce-ar face Botan daca Yusuke i-as spune ca e indragostit de ea?
Ja'
Cred ca ar inrosi la fata apoi "oh yusuke nustiu ce sa zic"
Q: ce-ar face yusuke daca sar vedea prieteni murind de catre toguro ?

In primul rand nu cred ca ar permite asa ceva,iar in al 2 learand
cred c alar omori pur si implu in bataie ptr ceea ce a facut

Q:ce ar face kubwara daca yukina iar zice k il ubeste ?