Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: hiro vs. yuki
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
ok,deci recunosc k yuri arata bine si bla bla bla,dar HIRO e....WOW!! I'm in love!! 8
hiro e asa de...hot!!si cool!si tare!!si super misto!!pur si simplu il ador! are un caracter care ma da pe spate, se poarta foarte frumos cu fetele Smile

voi pe cine alegeti si de ce
Interesant topic.Pe cine as pute-a alege daca nu pe iubirea mea...Yuki Eiri!001_tongue.Sa spun si care sunt motivele pentru care il aleg:este incredibil de kawaii,are niste ochii pe cat de reci pe atat de superbi,o atitudine magnifica,un par bestial,un cercel adorabil....si lista poate continua,nu?Si Hiro...este destul de dragut,este un prieten adevarat...dar pentru mine intodeauna Yuki va fii pe primul locSmile

Pai nu stiu..Hiro e un tio super de treaba, un prieten foarte bun, un cantaret tare, un romantic, si un tip amuzant. Pe langa asta e foarte realist si inteligent
Yuki este un tip de treaba, mai distant, romantic, intelegator-pe cat posibil-, un foarte bun nuvelist, inteligent, realist, frumos...nu stiu, amandoi au calitatzi peste calitati
Hiro e un bun prieten
Yuki e un bun iubit
Nu pot sa aleg dintre ei pentru ca ei se aseamana intr-o anumita privinta foarte importanta: sunt foarte importanti pentru Shu si el nu ar putea renunta la nici unuSmile
Lol... eu logic ca am sa il aleg pe Yuki Eiri... doua motive:
1 - tot ce a spus love_yuki_eiri
2 - cum s-a mai spus21 probabil ca e un bun iubit si ador trecutul lui, e fermacator si ca persoana si ca personalitate. E blond - ador baietii cu par blond ehh si cei roscati dar facem o exceptii... I don't like Hiro>.< why? pt ca o place pe Ayaka20 - asa... si e scritor001_tongue un scritor tanar si foarte fermacator. Il ador:X
Deci... Eiri-kun forever:X
URL de referinta