12-21-2007, 12:37 PM
Dupa cum zice si titlul , un nou film Naruto se afla in productie .
Naruto the movie 5 sau dupa cum este el cunoscut mai mult Naruto Shippuuden the movie 02 isi va face aparitia in aprilie 2008 si a fost deja confirmat prin acest trailer pe YouTube .
Din cate se pare Sasuke revine din intuneric si va avea un rol principal in acest film .
Din pacate nu se stiu multe lucruri despre poveste si despre alte personaje , cert este ca vom avea in film cateva personaje noi ( se zvoneste ca Hyuga Hinata ar face o aparitie neasteptata in acest film )
Dar pentru Sasuke lovers cu siguranta acest film ii va face fericiti

Deci , ce parere aveti despre acest film ?
Naruto the movie 5 sau dupa cum este el cunoscut mai mult Naruto Shippuuden the movie 02 isi va face aparitia in aprilie 2008 si a fost deja confirmat prin acest trailer pe YouTube .
Din cate se pare Sasuke revine din intuneric si va avea un rol principal in acest film .
Din pacate nu se stiu multe lucruri despre poveste si despre alte personaje , cert este ca vom avea in film cateva personaje noi ( se zvoneste ca Hyuga Hinata ar face o aparitie neasteptata in acest film )
Dar pentru Sasuke lovers cu siguranta acest film ii va face fericiti

Deci , ce parere aveti despre acest film ?
ce cred de acest film, nu am ce sa cred pentru ca nici na iesit oficial cel cu numaru 4 asa ca va mai trece ceva timp pana ne vom putea da cu parerea despre acest film.
...abia astept la fel ca si filmul 4...oare asta inseamna ca se va intoarce??..intotdeauna am crezut ca intoarcerea lui va in in episoade shippuuden...un lucru e cert...nu prea e prima oara cand ma insel...!Ja ne!