Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Naruto the Movie 5
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
Dupa cum zice si titlul , un nou film Naruto se afla in productie .
Naruto the movie 5 sau dupa cum este el cunoscut mai mult Naruto Shippuuden the movie 02 isi va face aparitia in aprilie 2008 si a fost deja confirmat prin acest trailer pe YouTube .
Din cate se pare Sasuke revine din intuneric si va avea un rol principal in acest film .
Din pacate nu se stiu multe lucruri despre poveste si despre alte personaje , cert este ca vom avea in film cateva personaje noi ( se zvoneste ca Hyuga Hinata ar face o aparitie neasteptata in acest film )
Dar pentru Sasuke lovers cu siguranta acest film ii va face fericiti 15

Deci , ce parere aveti despre acest film ?
39 ce cred de acest film, nu am ce sa cred pentru ca nici na iesit oficial cel cu numaru 4 asa ca va mai trece ceva timp pana ne vom putea da cu parerea despre acest film.
Cat despre faza ca apare iara Sasuke ce sa zic, nu prea mai imi place Sasuke dar era timpul sa apara iara klumea.
Filmul nr.4 a iesit pe data de 4 august 2007 , si dvd-ul va fi lansat pe data de 23 aprilie 2008 .
Deci cam in aceeasi perioada in care apare dvd-ul cu nr.4 atunci va incepe sa apara filmul nr.5 .

Cat despre oficialitati :

- Naruto Shippuuden the Movie 01
- Naruto Shippuuden the Movie 02

Also am pus la primul post , primul trailer aparut , posibil odata cu trecerea timpului sa apara mai mult info .
Pai din cate am vazut si am auzit filmul 5 va fi lansat in aceiasi data ca si filmu 4, 4 august...sper sa nu ma inshel,iar filmu sper ca nu de dattebayo este tradus pentru ca vom ashtepta o eternitate din mom ce ei nu mai traduc naruto din cauza unuia...Oricum filmu 5 va fi un super film...Naruto si Sasuke fighting together din cate am observat 001_tongue...abia astept la fel ca si filmul 4...oare asta inseamna ca se va intoarce??..intotdeauna am crezut ca intoarcerea lui va in in episoade shippuuden...un lucru e cert...nu prea e prima oara cand ma insel...!Ja ne!
URL de referinta