Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: jutsu-ul preferat
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
pai se vede din titlu care este scopul topicului deci care este jutsu-ul vostru preferat?
al meu este sicriul de nisip al lui gaarra
39 pai eu mai multe 41
Imi plac sumonning jutsu mai ales atunci cand Naruto il cheama pe Gamabunta, sexy jutsu e suuuper comic 24 si cum foloseste Deidara explozibilii.
Dar dintre astea cel mai mult imi place "arta" lui Sasori. 24
stilul foc: phoneix flower jutsu, a lui sasuke001_tongue:P
Aaaaa de mult asteptam un topic ca asta.
Justul meu preferat :

Katon Goukakkyo no justu !!!
desi e numai pt mangekuyo users, AMATERASU..

si asa ca un justu obisnuit mia placut Kaiten-ul celor din Hyuuga, pt faptu k este folosit atat pt defence dar are si o putere mare.. mai arata si misto 21

parerea mea..
hm...39 imi place rasengan a lui naru si kage bunshin no jutsu ^^ tot naru evident ^^
Pey am cateva preferate
Suiton Hahonryu!
Fuuton RasenShuriken
Gufuu Suika no jutsu
toate ale lui naruto..i love when i see a new jutsu...4 even more special at naruto 4^__^
Vin si eu pe-aici ^^ cu micile mele jutsu-uri [macar de-ar fi ale mele Crying]
Kage Bunshin no jutsu ... ~~ >.< Bine ca l-a ajutat Mizuki, ca nici acum nu poate face clona de la academie xD [si ceva-mi zice ca are sangele unui hokage ~chiar are xD~ de a putut sa faca Kage Bunshin ^^]
Harem no jutsu ~~ No comment [duh, tradus e "Sexy no jutsu" ^^]
Cu toate ca nu vreau sa recunosc, imi place si Katon-ul >.<
Si mai e si Rasengan-ul Thumbup ~toate speciile de Rasengan xD~
Si Summoning jutsu ^^
Si mai e si jutsu ala al lui Jiraya [cand se infasoara in parul lui care e tare ca piatra ...] ... [si ala cand cheama stomacul unei broaste xD ...]

Cam atat ... [dar asta nu inseamna ca nu-mi plac mai multe xP]
Am si eu cateva jutsuri preferate mai exact 4
1 Cei doi dragoni gemeni se ridica
2 Sexy jutsu e haios
3 Kage bushin no jutsu
4 Minge de foc jutsu
Pai..mie imi place cel mai mult "Dragon Flame Justsu"(Dragon Flacara Jutsu) al lui Sasuke.E super tare.Si bineinteles "Sicriul de nisip" pe care il poseda Gaara!Ja' si muah glossy glossy.
Pagini: 1 2
URL de referinta