Sasuke este un baiat cu un trecut sinistru avand ca obiectiv sa se razbune pe Itachi si este foarte puternic avand un rol important in evolutia lui Naruto.
Sasuke...as putea vorbii o zii intreaga desre el..si tot nu m-as plictisi!!Este personajul meu preferat!Este calm,agil,puternik si foarte dragut!Sunt doua lucruri care ma fak sa ador acest personaj:parul lui(cui nu ii place?) si Sharinganul.Obsesia lui(pentru ca pana la urma asta e)pentru a-l ucide pe Itatchi,este atat de puternica incat este in stare sa treaca peste orice obstacol numai pentru a-si indeplini dorinta!Dar si asa...Sasuke Uciha este personajul meu preferat.
Sasuke,personajul meu preferat...e dragut,puternic,calm cum a spus si love_yuki_eiri...s-a antrenat pentru a deveni mai puternic si sa-l infranga pe itachi si sa isi refaca clanul...ce imi place la el...poi Sharinganul, pentru ca poate copia tehnicile ninja...
Sasuke est eunul dintre personajele placute tuturor insa mie nu imi place deloc.Cu toate ca a avut o copilarie nefericita din cauza ca fratele sau si-a distrus propriul clan pentru putere,Sasuke a inceput sa devina ca el din ce in ce mai mult.In primul rand mie nu imi place atitudinea sa fata de ceilalti ninja de la scoala.Cu toate ca observa ca celorlalti le pasa de el,el ii trateaza ca si cum nu ar exista,de exemplu Sakura.Tot ce doreste el este sa fie cel mai puternic ninja de la academie si sa isi ucida fratele.Din cate stiam Sasuke a fost in stare sa se duca in "tabara" inamica pentru mai multa putere,iar in episodul 33 a spus "I will get power even if I must let a demon to take control of my body".Pentru ce a zis in acel episod eu il consider pe Sasuke de-a dreptul nebun.Spre deosebire de Naruto,Sasuke nu isi doreste sa isi faca prieteni si respinge mereu lumea,intr-o zi va vedea ca nimeni nu il va mai accepta.
Deci fara sa mai lungesc acest post,nu am o parere prea buna despre Sasuke,nu il consider tipul de ninja foarte frumos si foarte puternic,il consider mai mult un emo kid >.>.Daca ma intrebati pe mine,cred ca el a facut de rusine Clanul Uchiha.
Emo Kid >,<
Hm, poate da, a suferit, in termeni literari [wtf.. ce prostii spun la ora asta] a avut multe probleme in trecut si acum are de razbunat clanul Uchiha.. are de cautat si ucis un frate..
Dar tot ma amuza faptul ca incearca sa ajunga din urma pe cineva, insa in cele din urma ajunge sa fie arogant, emo [sheesh...why do i have to use words .. nevermind] si cam anti-social.
Felul lui rece de a fi si toate antrenamentele pentru a se perfectiona ma duc cu gandul la un asa zis personaj perfect [mary sue] si din felul sau de a respinge pe oricine, as zice ca e un wannabe alone.
Insa de ce sa judec daca nu am vazut mai multe despre el ^^. Ce am scris mai sus e parerea sumara dupa 40 de episoade din Naruto.. fara cele vazute pe bucati

..
Insa in orice caz, mi se pare ca face un pic cam mare caz de ce i s-a intamplat.. Whatever, asta e parerea mea..
ce mai......sasuke e cel mai tare marfa cool beton aluminiu si ciumeg din tot animeu. nu zic, sasuke ii fain da parca are prea multzi fani. de fapt trebuia sa fie unu asa mai singuratic care arata bine si care inebuneste fetele. cred ca el este si motivul multora pt a se uita la animeul asta. daca nu ati observat in toate animeurile in care avem de aface cu o echipa exista si cate un baiat din asta care nu stii ce sa spui: daca e bun sau rau . ex: in yyh este hiei, in naruto este sasuke, in yugiohgx este chazz, in shaman king este tao len etc. cred ca ar trebui sa ne axam mai mult pe actiune si nu pe un anume personaj atunci cand vizionam un anime sau orice altceva
Sasuke...ok..recunosc ca la prima vedere pare un personaj atrctiv din mai multe puncte de vedere...sa zicem ca si mie imi place cat-de-cat in naruto..insa...in SHIPPUDEN M-A DEZAMAGIT PROFUND ....s am inteles defapt cum este in realitate...obsedat de razbunare..lol..desi itachi il face mereu placinta...s-a devedit a fi ptr mine un las...din muuulllte privinte..deci...nu-mi place..
Majoritatea fanilor lui Sasuke (daca nu toti) nu reusesc sa treaca de aparentele acestuia,nu vad decat exteriorul. Daca ar vedea si dincolo de infatisarea lui si-ar da seama ca nu e atat de grozav si nu s-ar mai minti singuri in legatura cu acest personaj "mirific".
Revenind la personaj in sine. Eu personal nu il vad atat de grozav. Este orbit de ura lui fata de Itachi incat nu da doi bani pe cei din jurul lui,ci se concentreaza doar pe dorinta sa de razbunare. Nu mi se pare asa de "cool" din moment ce e in stare sa renunte la sufletul lui pt putere. Ok,ce-i drept,prin nu stiu care episoade ii apara pe Naruto si Sakura zicand ca nu vrea sa mai piarda nici o persoana importanta,nici un prieten,dar sa fim seriosi. Daca ii consideri prietenii tai atunci poarta-te ca atare,nu fi doar bodyguardul lor. Si recunosc ca a suferit mult,a fost un soc pt el ca intregul clan sa-i fie ucis de catre fratele mai mare,dar asta nu inseamna ca intreaga lui viata se rezuma doar la uciderea lui Itachi. Sunt curioasa daca s-a gandit vreodata ce va face dupa ce il va ucide pe Itachi,nu imi amintesc sa fi vazut prin anime ca isi pune si problema asta. Oricum,sunt curioasa cum va evolua pana la sfarsit,ramane acelasi emo kid sau se trezeste la realitate...
Sincer eu inca sper ca pana la urma o sa moara(uite rosiile cum vin cu viteza supersonica)dar am vaga impresie ca doar imi fac sperante desarte

La inceput pot spune ca imi placea...era stereotipul personajului adorat de fetite....tipul lupului singuratic...puternic...trist...singur...si toate alea alea...
Fie......isi proteja prietenii...e bine...dar apoi obsesia cu razbunarea clanului masacrat facea ca latura sa emo sa iasa tot mai mult la suprafata.....pana cand apare din nou Orochimaru cu o oferta tentanta:merge cu el....serpisor ii da putere multa multa...cand se lupta cu cel mai bun prieten(ca deh...asa o zis fratello...ca sa poata folosi Mangekyou Sharingan)se transforma in Ultimate Emo si apoi merge frumusel la sarpe...il creste asta cum vrea el si dupa aia ii preia corpul....planul perfect de razbunare,ce sa zic...

Pai Sasuke a avut un trecxut trist din cauza mea...ooo pardon...am vrut sa spun din cauza lui Itachi, dar sa isi creeze ca scop uciderea lui Itachi?! Sasuke nu il va omora niciodata pe Itachi si fiindca este un tradator doar pentru putere, doar pentru a il ucide pe Itachi IL URASC. Pai asta este parerea mea sincera despre Sasuke