Well un desen animat destul de reusit,mi-a placut mult il urmaream inainte insa dupa ce am vazut toate episoadele m-am plictisit si am renuntat la el.Oricum pot spune ca mi-a placut mult pentru ca el continea toate partile necesare unui bun desen animat,cum ar fi glume,tensiune,si aventura.Cu toate acestea coloana sonora era cam slabuta(nu prea imi place opera >.<).
Anyway cu toate ca mi s-a parut un desen animat interesant pot spune ca unele parti din el ma enerveau foarte mult.Acele paritii find repetate de foarte multe ori in timp ce se difuza desenul.
De exemplu intr-un meci erau difuzate miscarile din alt meci....
In afara de aceste lucruri desenul a fost reusit

.
Astept si alte pareri.
Mie mi-a placut inceputul ^^ . "Pe toate planetele din galaxie exista un flux, o putere magica. Aici pe Achilian o numim suflul..." sau ceva de genu'

. Meciurile sunt intereasante, cu exceptia faptului ca dau intr-un meci ceea ce s-a dat in altul, cum ai spus tu >.< . Si nu mi-a mai placut ca personajele se miscau parca mecanzizat. Chiar daca ideea e origiala, e un desen cam de nota 9

.
mie mi-a placut
am auzit ca o sa apara si partea a 2-a in vara
preferata mea era Mei...imi placea fiindca era ambitioasa...ma rog, ma enervau si pe mine miscarile repetate da n-ai ce sa-i faci acum...sper sa iasa mai bine sezonul 2 ;)
kissu
De acord cu Shy....si mie mi-a placut.Chiar foarte mult.Cel mai mult mi-a placut de tipu cu paru rosu...(parca Joke il chema...cred ca asa se scrie) si pustiu cu paru brunet(ceva cu Ice).Insa intodeauna ma enervam pentru ca pierdeam ultimu episod

.Ja Ne
au aparut ep noi!!! (aqm ma uit si yop)cn vrea sa le vada pm me
deci ce mult mi-o placut desenu ala

:X

il ador inca..
am vazut toate episoadele
de vreo patru sau 5 ori..
ar fi super fain sa fie o continuare..

nice d.a
Ce pot sa zik e super este produs de francezi pe Jetix

, grafica nota 11

personaje fara numar

... story nota 10

e super nu am alte cuvinte mai rele despre el . Cel mai mult imi place ICE

si cum joaka si cum arata

sincer sunt super schemele

.. unele chiar putin mai complicate le fac si eu

cu mai cativa street player

.. ( noi ne numim copii ploii )

Ok...pur si simplu ador acest desen! Mi-a placut enorm de mult si inca imi place. Nu pot spune ca sunt o foarte mare fana a fotbalului, insa Galactik Football mi-a placut enorm! Nu era vorba doar ca jucau fotbal, ci aratau cu adevarat ce inseamna munca in echipa, prietenia si mai multe lucruri...Poate de aceea mi-a placut asa mult acest desen

Stiu ca au bagat ceva episoade noi, insa nu m-am prea uitat...sincer, episoadele noi mi se par mai nereusite in comparatie cu cele vechi

Oricum...dupa ce ca l-am vazut de vreo 3 ori (daca nu de mai mult) de la primul episod pana la ultimul, m-am cam saturat de el
Si acum daca mai prind intamplator vreun episod ma uit, daca nu,nu.
So...cam atat am avut de spus...

mia placut,e un cartoon bun in comparatie cu altele
mia placut aici munca in echipa si cum se ajutau intre ei
mia placut cel mai mult de microice, si de djock,in rest pe
ceilalti nui sufeream deloc.