Deci shock .. la cate threaduri sunt aici m-as fi asteptat sa gasesc si unul de genul asta

) anyway ,here it goes .
Ce parere aveti despre anime?
Mie mi se pare unul dintre cele mai interesante de urmarit animeuri televizate la noi in tara , si yyh mi-a trezit pasiunea de la bun inceput .Grafica e destul de buna ,avand in vedere ca e facut in anul in care m-am nascut eu ,1992 . Personajele sunt unice ,sunt facute sa fie pe placul tuturor si lasa impresii puternice (ex: Kurama & and Hiei fangirlz

) . L-am vazut deja de vreo 5 ori daca nu ma insel si tot m-as mai uita el!
Pai sa vedem,ce pot zice de acest anime?Este unul din celel mai bune animeuri pe care eu le-am vazut,chiar daca a fost facut in 1992.Are personaje foarte interesante si foarte complexe,preferatul meu fiind chiar Kurama.Ce mi-a placut foarte mult a fost actiunea,pentru ca nu au lucrat cum fac cei din zilele de azi sa o lungeasca foarte mult[bine doar la lupta cu Sensui poate].In afara acesteia,totul mi s-a parut foarte interesant,cele doua filme au fost foarte bune,ce altceva sa mai zic?A da si manga a fost foarte interesanta,animeul primeste nota 10 ;).
Pai.....e un anime cu o idee destul de originala, in fond nu orcine s-ar gandi sa invie pe cineva. Coloana sonora este antrenanta, open-ul dragut, totul o.k. . Personajele principale sunt bine desenate, au un foarte format caracter, fiecare e diferit dar se completeaza unul pe altul. Exista rivali, anume Toguro, Toguro junior, Sensui ( sau cum s-or scrie numele >.< ), deci asta e un punct in plus. Love stories dragute... In timpul luptelor: ca de obicei cel ce e de partea bineului invinge ( cum era de asteptat ) evident, dupa o lupta crancena cu adversarul. Dar asta se intampla in toate animeurile deci o.k. . Figuri uluitoare, executate cu ultimele puteri, deci puncte in plus ^^ . Actiune interesanta, lupte palpitante... Dar dau acestui anime 9.45 deoarece unele lupte tin prea mult >.< (4-5 episoade). In rest e un anime exceptional.
Yu Yu hakusho este un anime foarte bun,cu multe scene de lupta,dar bineinteles cu scene pline de umor.Chiar si in situatiile cele mai grele,nu pot lipsi replicile amuzante.Cel mai mult mi-a captat atentia diversitatea personajelor si felul cum ele sunt creionate.Daca stam sa analizam,ochii fiecarui personaj sunt foarte diferiti,lucru aproape irealizabil cand vine vorba de atat de multe caractere.Acelasi lucru se intampla si in cazul atacurilor:Rei-Gun-ul lui Yusuke,dragonul lui Hiei,capacitatea de a controla plantele a lui Kurama,puetera asupra vantului pe care o poseda Jin,maestrul ghietii care este Touya pana la imensa forta fizica a lui Toguro si Sabina Spirituala a lui Kuwabara.
Povestea incepe intr-un mod total diferit:Yusuke Urameshi,personajul principal,moare in incercarea sa de a salva un copil.De asemenea,Yusuke este considerat "beleaua:liceullui unde invata,pentru ca nu frecventa cursurile si cand vene-a vorba de o bataie,el era in frunte.
Orikm,este un anime care iti capteaza atentia,te face sa razi la certurile dintre Yusuke,Hiei,Kurama si Kuwabara,dar si sa plangi la momentele triste.Si deobicei,fete se indragostesc de Kurama(cine nu s-ar indragostii de un baiat ca el).Ja Ne.
[
attachment=95]pai, e cel mai bun anime din cate am vazut. merge aproape pt toate varstele. tatal meu, de ex, a urmarit acest anime de vreo 2-3 ori. il recomand tuturor si cred, intr-adevar k se merita vizionat. ceea ce admir eu cel mai mult la el e faptul k are personaje ff complexe. fiecare e diferit in felul lui. se completeaza k o echipa adevarata.
totusi se aseamana f mult cu dragon ball z, insa mi se pare mai interesant.
e super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Intr-adevar, anime-ul este minunat.
Se aseamana destul de mult cu Dragon Ball [ex. ideea turneului acela in care participa Goku seamana ingrozitor de bine cu ideea turneului artelor martiale nerge din YYH], desi YuuYuu Hakusho pot spune ca m-a atras mai mult decat DB/ DBZ. Dar cum nu e un topic de alegere intre doua anime-uri, ma intorc la tema principala ...
Tehnicile de lupta sunt suberbe; Rei-Gun-ul si Ensatsu Kokuriu-Ha sunt minunate [desi nu pot spune ca ma innebunesc dupa personaj propiriu-zis, cel putin nu dupa Hiei, cat despre Yusuke ... @_@ ]. Personajele sunt si ele minunate, unele chiar exagerat de kawaii [de exemplu Youko, Hagiri, Jin sau Touya ... cel putin Youko e mai mult decat kawaii @_@ ]
Deci, in final, zic ca este unul din cele mai bune anime-uri - opening-uri si ending-uri destul de bune, stilul de a desena mai mult deact calumea si un storyline bun.