Animezup - forum manga si anime

Versiunea integrala: Intrebari fara raspuns
In acest moment vizualizati o versiune simplificata a continutului. Versiunea integrala cu formatarea adecvata.
1)bn ai vazut cumva albi negrii?sau negrii albi?
2)ei bn acu nu sunt chiar non stop.mai tre sa mergi la baie,sa mananci ,sa faci ceva ce in magazin nu poti deci tre sal inchizi candva si orticum nu va fi nonstop forever]
3)Balena are o structura fixa .si de sar da pe bicycleta tot nar slabii

my q:
1)in viata de dupa moarte vom mai face odata clasele I-XII?
2)daca suni la nr de telefon 666 iti raspunde satana?
3)daca suni la 9595 iti raspunde dr.cristian andrei?
4)daca la televizoarele din romania dak te apropi de ele vezi steagul rosu verde albastru,la cele din anglia vezi albastru rosu alb?
1.De ce sampoanele, desi sunt colorate diferit, au spuma alba? (intrebare existentiala21 )
2. De ce macaitul ratei nu are ecou?
3. De ce, desi se cunosc mai multe specii, extraterestri nu ne-au facut nici o vizita oficiala?
1.Nu stiu..O.O
2.De fapt are..s`a dovedit stiintific .Am vazut eu pe Discovery la emisiunea Mad Labs..65
3.Asta e treaba lor..poate ca nu au chef sa ne viziteze..21

My questions:
1. Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul lui Mickey zambeste ?
2.De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
3.De ce avioanele nu sunt fabricate din acelasi material din care sunt facute cutiile negre ?
1. De fapt cred ca e foarte stresat, sta toata ziua si face fotografii cu copii care il striga Mikey, si eu m-as enerva. Concluzie: nu cred ca zambeste.
2. Ei si tu, ce intrebare stupida. Ca sa nu se infecteze saracii cu cine stie ce gripa 22 . Lasand gluma la o parte, habar n-am 106.
3. Deoarece poate este un material rar, si ar fi prea mult de un avion, dapoi de 100 sau mai multe.

1. Cu ce viteza se deplaseaza intunericul?
2. Un termos vara pastreaza bautura rece, iarna calda. De unde stie termosul cand e vara si cand e iarna?
3. Exista o "Apocalipsanande
1)cu diferite viteze.vara mai incet iarna mai repede
2)poi nu asa le pastreaza.defapt termosul pastreaza apa rece rece si cea calda calda
3)exista.apocalipsa lui ioan.apocalipsa nu inseamna the end .ci inseamna cea ce a vestit ioan si cea ce este important.inseamna ca se va intampla ceva apoi oameni au zis cai sf lumii.da profu de reli o zis ca asta inseamna 001_tongue

1. Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie?22
2.Adam avea buric ?
3)Daca uleiul de porumb se face din proumb, cum este cu uleiul de corp?21

sa va vad .raspundeti-mi ca la celelalte nu mia raspuns nimeni.
1)cred ca...ei bine...l-au lipit cu Picatura21
2)cu siguranta ca avea
3)Uleiu de corp se face din diferite substante...chiar daca e interesanta intrebarea
Randul meu:
1)Pestilor le e vreodata sete?
2)Ce culoare are oglinda
3)Daca intr-un experiment,vrei sa dai gres,dar totusi reusesti,ce poti sa spui ca ai facut?
4) Daca oamenii vad pasarele cand se lovesc la cap, ce vad pasarelele cand se lovesc?
bun sa vedem ce intrebari am eu 39
1.de ce existam?
2.de ce parinti ne cearta tot timpul...si ne interzi chestile k lumea iar chestile nasoale nu le interzic?
3.cum a aparut gaina?daca sa nascut ditnrun ou...oul cine la facut?
~poi existam ca sa consumam aer
~parintii ne pedepsesc pt ca leau mers prost in ziua aia si nu au pe cine sasi verse nervii si ii varsa pe noi....
~poi de cand a facut dumnezeu pamantul in a 5a zi a facut pasarile deci gaina a fost prima nu oul

1. de ce nu vine un OZN sa ma ia cu el prin univers?
2. de ce exista manelele?
3. de ce nu am 17 ani ??20Sad(20
Ce se intampla daca Adam si Eva erau chinezi si mancau sarpele in loc de mar?
Cum ar arata scaunele, daca am avea genunchii la spate?
Daca uleiul de porumb se face din proumb, cum este cu uleiul de corp?
Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?
Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul lui Mickey zambeste ?
Cum poate avea Donald nepoti daca nu are frati sau surori ?
De ce localurile deschise non stop au incuietori ?
De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
Ce se intampla daca Adam si Eva erau chinezi si mancau sarpele in loc de mar?
Pai sunt sigura ca animezup si nici noi nu am exista
Cum ar arata scaunele, daca am avea genunchii la spate?
ar arata la fel numai k noi am fi pozitionati invers
Daca uleiul de porumb se face din proumb, cum este cu uleiul de corp?
Pai uleiul de corp e fcut din substante care fac bine si ingrijesc corpul
Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?
Balenele nu inoate cum inotam noi, ele asa se misca si nu depun efort
Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul lui Mickey zambeste ?
Nu zameste pentru ca e prea plictisit de atata fotografii
Cum poate avea Donald nepoti daca nu are frati sau surori ?
Pai el e "unchiul" copiilor prietenilor lui.
De ce localurile deschise non stop au incuietori ?
Pentru ca de sarbatori mai este si liber
De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
Pentru ca ei trebuie sa traiasca pana sunt omorati. Ar fi o oraoare sa moara inainte sa fie omorati se gadea21. Vreau sa zic ei ofera un spectacol pentru anumiti oameni. Daca acele sunt contaminate si asa mor oamenii, ce rost ar mai avea sa fie omorati de catre o anumita persoana. Ei sunt supusi unor pedepse pana la moarte, nu ar mai avea nici un rost daca ei mor direct. Nush daca ati inteles ce vreau sa zic21
Pagini: 1 2 3 4
URL de referinta