Animezup - forum manga si anime

Full Version: Intrebari fara raspuns
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4
V-ati pus vreodata o intrebare al carui raspuns nu il gasiti?In acest topic vom posta intrebari destul de ciudate...care sfideaza intr-un fel logica,si vom incerca sa le rezolvam enigma..cum stim noi001_tongue
Yo sunt prima:
1)Pestilor le este sete vreodata?
2)Zebrele sunt albe cu dungi negre..sau negre cu dungi albe?
3)De ce atunci cand telecomanda ramane fara baterii,obijnuim sa apasam in disperare pe butoane?
Mi-am pus 21 ....
1) De ce apa e uda?
2) De ce avem par pe cap?
3) Cati atomi de hidrogen exista pe planeta?
Cam atat......Zbyee!!...
Christmas Light..o sa incerc sa raspund la intrebarile tale...km stiu yo21
1)De ce e apa uda....pentru ca este UDA21
2)De ce avem par in cap...poate pentru a nu fii cheli.
3)Cati atomi...Dumnezeu stie21

Alte intrebari:
1)De ce spalam prosoapele daca se presupune ca atunci cand ne stergem cu ele suntem curati?
2)De ce canta balenele?
alte intrebari....

1.De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece ?
2.De ce Tarzan nu are barba?
3.Eschimosii orbi au caini de sanie dresati pentru orbi?
5.Va veni un alt razboi Mondial?
6.Orbii cred in dragoste la prima vedere?
7.De ce e un singur soare?
cam atat/////....
Mai..la randul vostru incercati sa raspunde-ti la intrebarile postate de userul de dinaintea voastra.Akm raspund yo...sper sa reusesc...
1)Interesanta intrebare....poate pentru ca inca nu stiu ce gust are soarecele.
2)Cred ca...nu stiu21
3)Cred ca eschimasii orbi nu prea au ce cauta in zapada.
4)Sper sa nu...dar dupa ce se intampla in lumea asta...
5)Cred ca ei nu cred in dragoste de nici un fel...
6)Pentru ca unul este suficient!

Acum o intrebare care imi da dureri de cap..sper sa ma lamuriti:
De ce atunci cand calculatorul nu merge,obijnuim sa lovim tastatura,desii problema este unitatea?
1)Pestilor le este sete vreodata?
~Normal, atunci cand sunt pe uscat si nu in apa
2)Zebrele sunt albe cu dungi negre..sau negre cu dungi albe?
~depinde de mentalitatea fiecaruia
3)De ce atunci cand telecomanda ramane fara baterii,obijnuim sa apasam in disperare pe butoane?
~Deoarece speram ca se va intampla o minune si va merge, ca sa nu mai trebuiasca noi sa ne obosim sa-i schimbam bateriile. Asta nu se intampla in cazul meu .
4)De ce spalam prosoapele daca se presupune ca atunci cand ne stergem cu ele suntem curati?
~Stupid question! Incearca tu sa te stergi un an cu acelasi prosop pe care nu il speli si o sa observi ca incepe sa miroasa, mucegaieste.
5)De ce canta balenele?
~Nu canta, vorbesc. Asta e modul lor de comunicare.
6)De ce atunci cand calculatorul nu merge,obijnuim sa lovim tastatura,desii problema este unitatea?
~Nu obijnuim sa lovim tastatura, eventual daca vrem sa cumparam o alta. Sau ne e ciuda ca nu merge calcu si o lovim de nervi.

7.De ce e un singur soare?
Nu exista un singur soare. Fieare galaxie are un soare si sunt atatea galaxii cate stele sunt pe cer. Soarele nostru este o stea galbena ce atinge langa ea temperatura de 6 000 de grade. Mai exista stele albastre ( 30 000 de grade langa ) si stele rosii ( 3 000 de grade langa )

*~*De ce nimic nu e perfect?
*~*De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ?
*~*Care este sinonimul cuvantului " sinonim" ?
*~*Cum se traduce "Ziua Pacii" in engleza fara sa sune vulgar un romaneste?

Edit: la intrebarea cu telecomanda, am gasit raspunsul 001_tongue . Deoarece nu stim ca s-au terminat bateriile 39? ...
*de ce nimic nu e perfect?....
poi daca ar fi totul perfect nu am mai face scoala si neam prostii....
*de ce "prescurtare" e un cuvant asa lung?.....
incearca sal prescurtezi(nuj39?)...
*care este sinonimul cuvantului "sinonimnande....
sinonim=cuvant cu acelasi sens....
* Cum se traduce "Ziua Pacii" in engleza fara sa sune vulgar un romaneste?
nu stiu...39?....habar nam.....intreaba si u un dictionar....

4...
1.de ce nu lasa minorii in sex-shop:-/.....?...
2.de ce nu am vazut vre-un extraterestru..??....
3.de ce nu e vara in fiecare zi?
1. Pentru ca societatea nu are voie sa promoveze sexul in randul minorilor ..dc? imagineaza'ti o pustoaik de 12 ani intrand intr'un sexshop unde descopera o "chestie" de dimensiuni exagerate 001_tongue cu 2 capete si alte...alea..
2. Pentru ca nu exista Smile sau nu s'a descoperit inca
3. Pentru ca mai avem nevoie si de zapada (imagineaza'ti un Craciun fara zapada) si pentru ca traim intr'o zona cu clima temperata

1. De ce ne e frica de insecte desi majoritatea sunt mici si inofensive?
2. De ce barbatii sunt hibnotizati de sanii femeilor?
3. De ce avem degete la picioare?
1. Pentru ca Buturuga mica rastoarna carul mare... ne impiedicam de ele 71 sunt prea mici si prea multe, deci oamenii nu le pot tine sub observatie constanta... asta ingrozeste oamenii...

2. datorita texturii, unica in corpul uman, uneori datorita elasticitatii (si eu m-am trezit odata privind incantata o fata al carei sutien nu era indeajuns de puternic sa-i limiteze miscarile XD), pentru ca sunt rotunzi, si pentru ca... let's face it: toti vrem sa ne intoarcem la copilarie cand vedem ce e viata de adult 24

3. Pentru ca... daca nu am avea nu am mai putea savura placerea de a intra in namol cu ele goale, sau sa purtam sandale agatate de unul din ele, sau sa le miscam pe sub patura cand suntem plictisiti sau insomniaci si avem o pisica de necajit in preajma...

1. De ce e albastru culoarea favorita a majoritatii oamenilor?
2. O pisica neagra cu pielea alba e o pisica vopsita?
3. Pana la urma, politistii stiu sa schimbe becuri?
1.Deoarece probabil este o uloare atragatoare..mentalitaii naostre..[si mie mi`a palcut albastru..^^"]
2.Nu.Presupun ca are pielea alba datorita celulelor din pielea ei[nu imi bagati in seama raspunusl..am numai 12 ani,ce naibii..>.<] si totsui..nu cred ca am vazut pisici cu piele ..alba..O.Osau nu m`am uitat eu bine..>.>
3.-.-"Da.Nu cred ca toti politistii sunt prosti..my opinion..^^

Za questions:
1.De ce nu sunt negrii mov??

2.De ce localurile deschise non stop au incuietori ?

3.Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?
Pages: 1 2 3 4
Reference URL's